06 / 05 / 2024

edirne elektirk fabrikası

edirne elektirk fabrikası

Edirne Belediyesi, Kültür Merkezi ve Nikah Salonu olarak 3 Aralık 2016 tarihinde açılacak olan tarihi Elektrik Fabrikası’nın restorasyonunda sona yaklaştı.

Edirne İpsala'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık çeltik fabrikası!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Edirne İli, İlçesi, Sultanköy Mahallesi'nde yer alan çeltik fabrikası ve arsasını 5 milyon 681 bin 353 TL'ye icradan satıyor...

Edirne İpsala'da 6.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Edirne İli, İpsala İlçesi, İbriktepe Mahallesi'nde yer alan un fabrikası vasıflı gayrimenkul 6 milyon 293 bin 868 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TMSF Bank Asya'nın Edirne'deki fabrikasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'ye ait fabrika ve fabrikaya ait arsayı satışa çıkardı.

Edirne İpsala'da 5.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Edirne İli, İpsala İlçesi'nde yer alan un fabrikası 5 milyon 954 bin 692,91 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Edirne Kültür Merkezi ve Nikah Salonu 3 Aralık'ta açılacak!

Edirne Belediyesi, Kültür Merkezi ve Nikah Salonu olarak 3 Aralık 2016 tarihinde açılacak olan tarihi Elektrik Fabrikası’nın restorasyonunda sona yaklaştı.

Edirne'de icradan 5.9 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Uzunköprü İcra Dairesi, Edirne İli, Uzunköprü İlçesi, Muradiye Camii Mahallesi'nde bulunan çeltik fabrikası vasfında olan gayrimenkulü ve arsayı satışa çıkardı. İhalesi 18 Ekim Salı günü yapılacak taşınmazların toplam bedeli 5 milyon 977 bin 282 TL olarak belirlendi.

Edirne Eski Elektrik Fabrikası’nın inşaatı bu ay bitecek!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Eski Elektrik Fabrikası’nı 29 Ekim 2016 tarihinde açmayı planladıklarını belirtti.

Edirne Eski Elektrik Fabrikası 29 Ekim'de açılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Tarihi Binanın inşaatını Ağustos ayı sonunda bitirmiş oluruz. 29 Ekim gibi özel ve anlamlı bir günde de açılışını yapmayı planlıyoruz” dedi.

Edirne’de elektrik fabrikası restorasyonu devam ediyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, elektrik fabrikası olarak bilinen tarihi binanın restorasyon çalışmalarının devam ettiğini belirterek, binayı nikah salonu ve kültür merkezi olarak kullanmak istediklerini söyledi.

Edirne eski elektrik binası nikah salonu olacak!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, elektrik fabrikası olarak bilinen tarihi binanın restorasyon çalışmalarının devam ettiğini belirterek, binayı nikah salonu ve kültür merkezi olarak kullanacaklarını söyledi.

Edirne'deki eski elektrik fabrikası tiyatro salonu olacak!

Edirne’de yaklaşık 50 yıldan bu yana kullanılmaz halde duran eski elektrik fabrikasının restorasyonu başladı. Recep Gürkan, restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, binanın kültür merkezi ve nikah salonu olarak kullanılacağını söyledi.

Edirne’de metruk haldeki fabrika binası, kültür merkezi oluyor!

Edirne’de yaklaşık 50 yıldan bu yana kullanılmayan eski elektrik fabrikasının restorasyonu başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, binanın kültür merkezi ve nikah salonu olacağını söyledi.

Ayaydın Grup, İstanbul'a alışveriş köyü kuracak!

Emre Arolat"a, Ağa Han Mimarlık Ödülü"nü kazandıran İpekyol"un Edirne"deki fabrikası sanat galerisine benziyor. Camlarla kaplı, çalışana ˜günü gösteren" fabrikadaki 450 kişiden 340"ı kadın...

edirne elektirk fabrikası Haberi

edirne elektirk fabrikası

Edirne Belediyesi, Kültür Merkezi ve Nikah Salonu olarak 3 Aralık 2016 tarihinde açılacak olan tarihi Elektrik Fabrikası’nın restorasyonunda sona yaklaştı. 1930 yılında İtalyanlar tarafından yapılan ve jeneratörler vasıtasıyla 1980 yılına kadar Edirne’nin elektrik ihtiyacını karşılayan tarihi Elektrik Fabrikası işlevini yitirdikten sonra atıl durumda kaldı. Tarihi Elektrik Fabrikası binasını tekrar işlevsel hale getirmek adına çalışmalara başlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, gerekli tüm izinleri alarak tarihi binanın restorasyon çalışmalarını 20 Mayıs 2015 tarihinde başlattı. Edirne Belediyesi olarak ilk defa tescilli eserlerden birini restore ettiklerini anlatan Başkan Gürkan, seçim vaatleri içinde yer alan bu projeyi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Gürkan, Edirne Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu olarak Edirne halkının hizmetine sunulacak olan tarihi Elektrik Fabrikası’nın bahçesinin ise estetik bir...