15 / 05 / 2024

edirne evsel atık toplantısı

edirne evsel atık toplantısı

İşletmeye alınacak tesislerde görevlendirilecek personelin bilgilendirilmesi ve işletme esnasında dikkat edilmesi gereken hususların görüşülmesi hususunda Bölge Müdürlüğü 'ndeki toplantıya Uzunköprü Belediyesi tarafından da katılım sağlandı

Kocaeli'de 80 bin konut, evsel atıktan enerji üretim tesisi ile aydınlatılacak!

Türkiye'de ilk defa Kocaeli'de kurulacak evsel atıktan enerji üretim tesisi ile yılda 80 bin konutun 1 yıllık tüketimine denk gelen 250 milyon kilovatsaat elektrik enerjisi üretilecek.

Kocaeli'ye katı atık yakma tesisi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan Evsel Katı Atık Yakma Tesisi ile ilgili muhtarlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç tarafından yapıldı.

Edirne Katı Atık Tesisleri 2 ay sonra açılıyor!

Edirne Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisleri'nin inşaatının 2 ay içinde tamamlanarak hizmete gireceği bildirildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tesisin Türkiye'de ki üç-dört tane çevreci tesisten biri haline geleceğini söyledi.

Beypazarı Evsel Katı Atık Transfer Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin talebi ile Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından tahsis edilen 5.000 metrekarelik alanda Evsel Katı Atık Transfer Merkezi inşaat çalışmaları başladı.

Edirne katı atık bertaraf tesislerinde sona gelindi!

Edirne Katı Atık Birliği’nin Olağan Toplantısı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın başkanlığında Edirne Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Recep Gürkan Katı Atık Bertaraf Tesisleri'ni inceledi!

7 Nisan 2014 tarihinde mazbatasını alarak, Edirne Belediye Başkanı olarak görev başlayan Recep Gürkan, Başkanlığını yaptığı Edirne Katı Atık Birliği üyeleriyle Katı Atık Bertaraf Tesisleri'ni inceledi.

Yeni Foça İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre meselesi de çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı, 50 bin kişi kapasiteli tesisin temeli törenle atıldı.

Yeni Foça biyolojik atık su tesisine kavuşuyor!

Yeni Foça'nın en büyük çevre sorunu da çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmanın temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde yaptırılan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile Evsel Atık Su Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKÎ) tarafından Hayrabolu'da yapımı tamamlanan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile Evsel Atık Su Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Manisa'da Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kentin çevresini korumak ve evsel atık sorununun çözümü için hayata geçireceği Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Düzenli Depolama Alanı’nda yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Edirne'de Katı Atık Tesisi'nin yapımına başlandı!

Edirne Belediye Başkanı ve Edirne Katı Atık Yönetim Birliği Başkanı Recep Gürkan, yapılacak tesisin özelliklerinin çeşitliliği açısından diğer illerdeki tesislerden farklı olduğunu bildirdi.

Edirne'ye Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapılıyor!

Edirne'de Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapımı için sözleşme imzalandı. Firma yetkilileri Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi'nin yapımını 10 ay içinde bitirmeyi amaçladıklarını belirtti.

edirne evsel atık toplantısı Haberi

edirne evsel atık toplantısı


Ergene Havzası Koruma Eylem Planı kapsamında Devlet Su İşleri Edirne 11 Bölge Müdürlüğünce yapımları tamamlanan işletmeye alınan/alınacak tesislerde görevlendirilecek personelin bilgilendirilmesi ve işletme esnasında dikkat edilmesi gereken hususların görüşülmesi hususunda Bölge Müdürlüğündeki toplantıya Uzunköprü Belediyesi tarafından katılım sağlandı Uzunköprü Belediyesi, Kırklareli ve Vize Belediyeleri ile arıtma tesisleri yüklenici firmalarının katılım sağladığı toplantıda; arıtma tesislerinin işletimi sırasında karşılaşılabilecek problemler, günlük yapılması gereken analizler ve alınması gereken önlemler hakkında detaylı görüşmeler yapıldı. 



HaberTrak...