28 / 04 / 2024

Edirne TOKİ teslim

Edirne TOKİ teslim

İstanbul'da yaşayan Nurgül ve Önder Arda çifti için 6 ay önce vefat eden babası Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki TOKİ konutlarının kurasına başvuru yaptı. Çift, başvuru sonucunda ev sahibi oldu.

Edirne TOKİ son başvuru tarihi!

Edirne TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvuru heyecanı başladı.

Edirne TOKİ kura çekilişi 18 Şubat'ta!

Edirne TOKİ kura çekilişi 18 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi 31 Ocak 2019 olarak belirlendi.

İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi.

TOKİ Edirne İpsala Konutları bu yıl teslim!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Edirne'nin İpsala ilçesinde inşa edilen 171 adet sosyal konut projesinde sona gelindi. Konutların kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu teslimleri yarın başlıyor!

TOKİ Edirne Süloğlu Belediyesi 78 adet konut projesi dahilinde sözleşme imzalayan konut hak sahibi teslim işlemleri; 18 – 22 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

Edirne TOKİ Süloğlu Konutları başvuru!

Edirne TOKİ Süloğlu Konutları başvuru dönemi 30 Ekim 2015 tarihinde sona erecek. Aylık 394 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Edirne'de hafriyattan çıkan tarihi eser müzeye teslim edildi!

Edirne'de bir müteahhit, hafriyatlar sırasında bulduğu Osmanlı dönemine ait tarihi eserleri müzeye teslim etti. Şahin: "Herkesi tarihi eserleri hem korumaya hem de buluntuları müzeye intikal ettirme noktasında duyarlı olmaya çağırıyorum" dedi.

TOKİ Elazığ Memur-Sen 2. etap konutları teslim edildi!

Elazığ ' da TOKİ tarafından yapımı tamamlanan Memur- Sen 2. etap konutları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katıldığı törenle sahiplerine teslim edildi.

Memur-Sen TOKİ İkinci Etap 1054 Konut Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Memur-Sen TOKİ İkinci Etap 1054 Konut Anahtar Teslim Töreni"nde, kendilerinin yuva yapmakla birilerinin de yıkmakla uğraştığını söyledi.

İdris Güllüce Elazığ TOKİ 2. Etap konut teslim törenine katıldı!

İdris Güllüce Elazığ TOKİ 2. Etap konut teslim törenine katıldı. Bakan Güllüce:''Türkiye düne kadar, patates, soğan, sarımsak, kuru üzüm ve incir satıyordu. Şimdi helikopter satıyor'' dedi.

TOKİ Elazığ Memursan Konut Projesi 20 Ekim'de teslim edilecek!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap Memursan Konut Prejesi teslimleri 20 Ekim – 03 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak. Teslim kapsamında 1054 konut sahibine kavuşacak.

Esenler Oruçreis kentsel dönüşüm konutlarında teslim zamanı!

Esenler Oruçreis Mahallesi kentsel dönüşüm konutları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun da katılacağı törenle yarın hak sahiplerine teslim edilecek.

Edirne TOKİ teslim Haberi

Edirne TOKİ teslim

İstanbul'da yaşayan Nurgül ve Önder Arda çifti, 6 ay önce vefat eden babasının başvuru yaptığı Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki TOKİ konutlarının kurası sonucunda ev sahip oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda, Hasanpınar mevkisindeki TOKİ'nin yaptırdığı 98 dairenin 60'ı için Uzunköprü 2. Noterliği tarafından kura çekimi yapıldı. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı kura çekilişinde, hem heyecan hem de duygu dolu anlar yaşandı.

Kura çekimi sonucunda ev sahibi olduğu açıklanan Nurgül Arda, gazetecilere yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Uzunköprü'nün Gemici köyündeniz. Çalışmak için İstanbul'a gitmiştik. Rahmetli babam TOKİ'ye bizim için yazılmıştı, ancak babam 6 ay önce vefat etti. Bizim bir evimiz olmasını istiyordu. Hayalini kurmuştuk, o göremedi ama babamın sayesinde şimdi evimiz olacak. Bu evler için önce emeklilere denmişti...