15 / 05 / 2024

edirne yağış

edirne yağış

Bulgaristan'nın aşırı yağış nedeniyle baraj kapaklarını kontrollü olarak açacağını bildirmesi üzerine, Edirne'yi Karaağaç Mahallesi'ne bağlayan tarihi Meriç ve Tunca köprüleri taşkın tehlikesine karşı saat gece yarısından itibaren trafiğe kapatıldı.

Trakya'da arsa ve konutlar çok cazip! İlgi Trakya'ya yöneldi!

Son senelerde yaşanan ekonomik kriz pahalılık ile deprem korkusu İstanbul'dan tersine göçü hızlandırmış oldu. İstanbul'u terk edenlerin yeni adresi ise Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale olurken, bu şehirlerdeki arsa fiyatlarını da canlandırdı. Buna göre, Çanakkale'de 10 dönüm araziler bile 20 milyon TL'

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!

Edirne'de her yağmurda sular altında kalan evleri kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 21  aileye konteyner evler tahsis edildi.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan felaket haberi gelmişti. Migros'tan flaş ayçiçek yağı adımı. Fiyatlarda flaş gelişme

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'dan son gelen haberlere göre ayçiçek tarlaları zarar gördü. Migros ise ayçiçek yağında flaş bir hamle yaptı.

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ'den Edirne İpsala’ya 236 adet sosyal konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin İpsala projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne İpsala 2022 sosyal konut projesi...

Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi

Rusya ve Ukrayna savaşının sürmesi, kurlardaki artışa bağlı şekilde mazot ve gübre gibi maliyetlerde yaşanan yükselişler, buğday fiyatlarının da yukarı tırmanmasına neden oluyor. Buğdayda bugünkü alım fiyatı ne kadar? Buğday kaç lira? TMO, Konya, Edirne Ticaret Borsası 16 Haziran 2022 fiyat listesi.

Arnavutköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesinin Güneyinde Kalan Tecil Harici Alan ve Çevresine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Edirne’de 'Riskli yapı' raporu site sakinlerini mahkemeye taşıdı!

Edirne’de' riskli yapı' raporu, alan 4 bloklu siteden 3'ü apartmanda yaşayan vatandaşlar arasında anlaşmazlığa sebep oldu. Konu yargıya taşındı. 

TOKİ'den Edirne Lalapaşa'ya 90 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Lalapaşa'da 90 yeni konut inşa edecek.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

Edirne Ayasofya Camii’nde restorasyon tamamlandı!

Edirne'nin Enez ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye çevrilen, 1965’te yaşanan depremden sonra hasar alıp kullanıma kapanan Ayasofya Camii, 55 sene sonra tekrar açılacak. Camii, müze olarak da gezilebilecek…

edirne yağış Haberi

edirne yağış


Bulgaristan'nın aşırı yağış nedeniyle baraj kapaklarını kontrollü olarak açacağını bildirmesi üzerine, Edirne'yi Karaağaç Mahallesi'ne bağlayan tarihi Meriç ve Tunca köprüleri taşkın tehlikesine karşı saat gece yarısından itibaren trafiğe kapatıldı.


Bulgaristan yetkilileri son günlerde, aşırı yağışlardan dolayı dolan Kırcaali Barajı'nı kontrollü olarak açacaklarını Edirne Valiliği'ne bildirdi. Bulgaristan yetkililerinin gece yarısı saat 02.00'da Arda Nehri'ne su bırakacaklarını bu nedenle tedbir almalarını konusunda uyardı. İl Kriz Masası debilerdeki yükselmeyi dikkate alarak Tunca ve Meriç nehirleri üzerindeki tarihi taş köprüleri kapatma kararı aldı. Bunun üzerine Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, köprü girişlerine güvenlik bandı çekerek, trafiğe kapattı.



Bu arada yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı Karaağaç Mahallesi'ndeki vatandaşlar, yetkililerce uyarıldı. Köprülerin, yapılacak değerlendirme sonucu trafiğe açılıp-açılmayacağına karar verileceği...