29 / 04 / 2024

edremit konut

edremit konut

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat'ın Çanakkale Edremit'teki projesi Küçükkuyu Port'ta satışlar devam ediyor.

Milli Emlak o ilde konut satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ocak ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son yayımlanan ilanlara göre Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Edremit'te konut satacağı belirtildi.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Edremit 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Edremit projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Edremit 2022 sosyal konut projesi...

Balıkesir Edremit'te 2 arsa ve 1 konut satılıyor! 592 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Çıkrıkçı, Hamidiye ve Sarıkız mahallesinde yer alan 2 arsa ile 1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

Edremit'teki sulak alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Edremit-Zeytinli’deki sulak alanın Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılaşmaya açıldığını ve konut alanı olarak satışa sunulacağını açıkladı. Dernek başkanı Süheyla Doğan, ekosistemin zarar görmesi ve deprem riski konusunda uyardı.

Edremit Körfezi'ndeki zeytinlikler konut imarına açıldı! 

Edremit Belediyesi Güre Edremit Körfezi'nde onlarca dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

Balıkesir Edremit'teki zeytinlikler imara açıldı!

Balıkesir Edremit Belediyesi Edremit Körfezi'nde bir çok dönüm zeytinliği konut imarına açtı. 

TOKİ Van Edremit başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Edremit projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Van Edremit TOKİ kura sonuçları açıklandı!

Van Edremit TOKİ kura sonuçları belli oldu. Projeden konut sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

TOKİ Van Edremit ve Kalecik başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Van Edremit ve Kalecik projelerinde yer alan 65 adet konut için başvuru dönemi yarın itibariyle sona eriyor. Projede yer alan dairelerin kura çekilişi 4 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

edremit konut Haberi

edremit konut

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığı tarafından Kuzey Ege'nin tatil cenneti Edremit Körfezi'ne konumlandırılan Küçükkuyu Port kendi arazisi üzerinde 17 bloktan ve 208 daireden oluşuyor. Küçükkuyu Port'ta 2+1, 3+1 ve  4+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Dairelerin metrekarelerinin 82 ile 182 arasında değiştiği Küçükkuyu Port'ta 2+1'ler 285 bin liradan, 3+1'ler 310 bin liradan, 4+1'ler 425 bin liradan satılıyor. Ocak 2010'da yapımına başlanan Küçükkuyu Port'ta dairelerin yüzde 70'i satıldı. 


Dairelerin hemen teslim edildiği Küçükkuyu Port'ta %50'si peşin diğer yarısı da 12 taksitle ödeme seçenekleri sunuluyor. Küçükkuyu Port'ta ayrıca tamamı peşin ödendiği takdirde %8 ile %10 arasında değişen indirim fırsatları sunuluyor. 


Projede yetişkin ve çocuklar için ayrı olmak üzere her biri 90 metre uzunluğunda olan ve biri deniz suyu ile beslenen 2 adet yüzme havuzu, 1...