12 / 05 / 2024

Edremit Tuşpa Çevreyolu

Edremit Tuşpa Çevreyolu

Van'da yapılması planlanan Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahında bulunan arazilerin kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

Migros coştukça coştu! Paşabahçe borcam kapaklı yuvarlak tencere 269,90 TL’ye, 6’lı fincan seti 141,90 TL’ye düştü!

Migros, büyük indirim kampanyasının 16 Ağustos’ta sona ereceğini duyurdu. Bu kapsamda, Paşabahçe borcam kapaklı yuvarlak tencere 269,90 TL’ye, 6’lı fincan seti 141,90 TL’ye, dondurma makinesi 457,50 TL’ye düştü. İşte 16 Ağustos Çarşamba Migros fiyat listesi...

Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahındaki araziler kamulaştırılacak mı?

Van'da yapılması planlanan Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahında bulunan arazilerin kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rüstem Paşa Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılında başlanan restorasyon çalışmaları tamamlanan Eminönü'ndeki Rüstem Paşa Camisi, cuma namazında cemaatle buluştu.

Avcılar'da başına tuğla düşen inşaat işçisi yaralandı!

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Şırnak'ta 582 terör mağduru yeni evine kavuştu!

Terör mağdurları için Şırnak Gazi Paşa, İsmet Paşa ve Bahçelievler mahallelerinde yapımı tamamlanan 582 konut için kura çekimi yapıldı. Aileler evlerine kavuştu...

Koçpaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçpaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Can Yasin Koç ve Yasemin Tuğçe Koç ortaklığında kuruldu. 

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 480 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuncer, Alp Tuğra Yalçınkaya ve Kadir Elitaş ortaklığında kuruldu. 

Fatsa Mustafa Kemal Paşa Mahallesi doğalgaza kavuştu!

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki doğal gaz çalışmaları son sürat devam ediyor. İlçedeki Evkaf ve Dolunay Mahalleleri’nin ardından Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne de doğalgaz verildi.

Paşahan İnşaat'tan yalıtımlı tuğla!

1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, üzerinde çalıştığı son projesi olan yalıtımlı tuğla ürünlerini, yılın son çeyreğinde pazara sunacak.

Tokat Silahtar Ömer Paşa Camii, mimarisiyle dikkat çekiyor!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bulunan Silahtar Ömer Paşa Camisi, ahşap mimarisiyle görenlerin dikkatini çekiyor. Caminin duvarları bir sıra kesme taş, üç sıra tuğla dizisiyle örüldü.

Balıkesir Paşa Camii'nde sona gelindi!

Balıkesir'de Paşa'nın emaneti olarak bilinen Paşa Camii'nin restorasyonunda sona gelindi. Balıkesir Büyükşehir Merhaba Gazetesi yazarı Semra Aman Akyürek, Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı ile konuyla ilgili konuştu.

Samsun Ladik'teki Tayyar Mehmet Paşa Okulu yıkıldı!

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, yıktıkları Tayyar Mehmet Paşa okulunun yerine belediye hizmet binasının yapılacağını bildirdi.Okul yaklaşık iki yıl önce Kızılsini Mahallesi'nde ki yeni binasına taşındığını hatırlatan Özbalcı, şöyle konuştu:

Edremit Tuşpa Çevreyolu Haberi

Edremit Tuşpa Çevreyolu

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Van'da yapılması planlanan Edremit-Tuşpa Çevreyolu güzergahında bulunan arazilerin kamulaştırılmasına ilişkin soru önergesi verdi. Tutdere, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Tutdere, ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ve talep ederim'' diye konuştu.

Tutdere, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Van ilimizde yapılması planlanan 43 kilometrelik Edremit-Tuşpa Çevreyolunun geçtiği bölgedeki arazi sahiplerinin çoğu bu arazilerde tarım yaparak geçimlerini sağlamaktadır. Bazı arazi sahiplerinin tek geçim kaynağı çiftçiliktir. Çevreyolu güzergahında bulunan arazi sahipleri oldukça kıymetli olan arazilerinin bedel ödenmeksizin ve DOP kesintileri yapılarak el atılması vatandaşlarımızın mağduriyetine neden olmaktadır. Buralarda kamulaştırma işlemleri yapılmadan 18 uygulaması ile el atılıyor olması kadimden beri süregelen komşuluk ilişkileri başta olmak üzere pek...