30 / 04 / 2024

Efekta Mimarlık projeleri

Efekta Mimarlık projeleri

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Ortadoğulular yatırım için Türkiye'ye geliyor!

Türk inşaat ve mimarlık sektörü için 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye’de sorun olmadığının anlatıldığı bir platforma dönüşen Dubai Citsycape ekonomik getirileri de sağlamaya başladı.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

İnsanlık için mimarlık projeleri önem kazanıyor!

Mimarlığı sosyal sorumluluk çerçevesinde değerlendiren ve mimarlığın geleceğine odaklanan “insanlık için mimarlık” projeleri hayata geçiyor. 

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

2018’in en iyi mimarlık projeleri belli oldu!

RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü, bu alandaki en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. İşte RIBA Uluslararası Mimarlık Ödülü 2018’de kazanan ve dereceye giren o yapılar...

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerine odaklandı!

Efekta Mimarlık yurtdışı projelerinin yanı sıra Türkiye'de hastane, müze ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınıyor. Firma bu aralar kentsel dönüşüm projelerine odaklandı.

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

TSMD Mimarlık Merkezi’nde Mimarlık Ödülleri konuşuldu!

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin sonuncusu, “Mimarlık Ödülleri / Amaç, Yöntem ve Sonuç” teması ile 23 Mart 2017 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık, Türkiye’ye kazandırdığı kentsel dönüşüm projeleriyle dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’e damga vuruyor.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Efekta Mimarlık, Fikirtepe’de 6 proje birden yapıyor!

Kuruluşundan bu güne yaptığı kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Efekta Mimarlık dönüşümün sembol lokasyonu Fikirtepe’ye damgasını vurdu.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin projeleri sergilendi!

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

Efekta Mimarlık projeleri Haberi

Efekta Mimarlık projeleri

Mimari ve mühendisliğiyle Türkiye’nin en iddialı projelerinden olan Kahramanmaraş, Okmeydanı, Esenler ve Fikirtepe’de hayata geçireceği kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’e katılan Efekta Mimarlık’ın kentsel dönüşüm projelerindeki başarısı yabancı yatırımcıların da dikkatini çekiyor.


Türkiye’nin tanıtımına yönelik olarak DISCOVER TURKEY logosunu kullanmaktan gurur duyduklarını ifade eden Efekta Mimarlık Başkanı Yüksek Mimar Kayhan Çakanel “Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM’i sadece projelerimizin değil, ülkemizin tanıtımına yönelik önemli bir fırsat olarak görüyoruz. Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’nin potansiyeli, dünya tarafından çok yakından takip ediliyor. Biz Kahramanmaraş’ta şehir merkezinde ve Kahramanmaraş Kalesi ile tarihi çarşının hemen yanı başında yer 240 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdiğimiz kentsel dönüşüm projesi ile ilgiyi Anadolu’ya da kaydırmak istiyoruz. Biz de fuarda tanıtımını yapacağımız kentsel dönüşüm projelerimizle ülkemize değer kazandırdığımızı...