02 / 05 / 2024

Efeler JES

Efeler JES

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı.JES yatırımının üçüncü aşaması Ocak 2015'te, gelecek yıl her dört ayda bir devreye alınacak.

Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı!

Avrupa ' nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali ( JES ) olarak planlanan Aydın' ın Germencik ilçesindeki Efeler JES ' in ikinci fazı tamamlandı...

Dev Jeotermal Enerji Santrali'nde ikinci faz tamamlandı!

Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük Jeotermal Enerji Santrali (JES) olarak planlanan Aydın'ın Germencik ilçesindeki Efeler JES'in ikinci fazı tamamlandı. Santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi.

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Bu ilçede yaşayanlar dikkat! Depreme en dayanıksız ilçe seçildi!

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın açıkladığı resmi verilere göre, Aydın Efeler'deki yapıların büyük bir kısmının deprem riskine karşı güvensiz olduğu belirtildi.

KPSS 60 puanla memur alımı yapılacak! O belediye memur olmak isteyenlere müjdeyi verdi! Hemen başvurun!

Memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Son dakika gelen ilana göre Aydın Efeler Belediyesi KPSS 60 puanla memur alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Başaran tarafından kuruldu.

O ilde 12 adet arsa ile 3 adet iş yeri satılıyor! 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın ili, Efeler, Çine ve Nazilli ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ile 3 adet iş yerini 157 bin 40 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki ihalesi ne zaman? 

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

TOKİ Aydın Efeler’de 350 konut yapacak! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ Aydın Efeler 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Efeler’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Efeler’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Efeler sosyal konut projesi...

O ilde yüzde 10 indirim ve 120 ay taksitle 3+1 ev sahibi olma fırsatı! Ucuz konutları kaçırmayın!

Aydın Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi'nde yer alan 5 adet kamu konutunu yüzde 10 indirim ve 60, 84 ya da 120 ay taksit fırsatıyla satıyor. Konutların fiyatları 580 bin TL'den başlıyor...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

Aydın'da 13.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umutlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye satıyor.

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Efeler JES Haberi

Efeler JES

Efeler JES'in ikinci fazı tamamlanmasının ardından santralin kapasitesi 69,9 megavata yükseltildi. Dört santralden oluşan ve tamamlandığında 232,3 megavat kapasiteye ulaşacak JES'in 22,5 megavat kapasiteli ikinci santrali de 1 Ekim'de enerji üretimine başlamıştı.


Yılda bin 920 gigavatsaat elektrik üretecek Efeler JES ile Türkiye'nin toplam jeotermal enerji üretiminin yüzde 25'i tek başına gerçekleştirilmiş olacak.


GÜRİŞ Holding’in JES yatırımının üçüncü aşaması Ocak 2015'te, takip eden aşamaları da gelecek yıl her dört ayda bir devreye alınacak.


TOKİ...