20 / 07 / 2024

Efinst Dil Okulları

Efinst Dil Okulları

Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği (BÜMED), Efinst Dil Okulları ile anaokulu ve ilköğretim okulları açmak için bir süre önce Merak Eden Çocuk’u (MEÇ) kurmuştu

Deniz GYO Eryaman Okulları Binaları değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Eryaman Okulları Binaları değerleme raporunu yayınladı.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları 2017'de açılıyor!

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, Swissotel Büyük Efes'te tanıtım semineri düzenledi. Kurumun, Ege Üniversitesi içerisinde 4 bin metrekarelik alanda yer alan anaokulu kampusünün de yine önümüzdeki yıl faaliyete geçeceği belirtildi.

FETÖ'nün Çad'daki okulları Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi!

Afrika ülkesi Çad'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait tüm okulların Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine karar verildi.

Van Başkale'de öğretmenler okulları onarıyor!

Van'ın Başkale ilçesindeki bir okulda görev yapan öğretmenler, velilerle el ele vererek okullarında tadilat ve boya çalışması yaptı.

Bahçeşehir Okulları yurtdışında da kampüs açacak!

Başta ABD ve Kazakistan olmak üzere farklı ülkelerde K12 seviyesinde okullar açmayı da planladıklarını söyleyen Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel "Kaliteli eğitimimizi bir Türk markası olarak global seviyeye taşımayı amaçlıyoruz" diye konuşuyor.

Okulların pansiyon ücretlerine yüzde 7,2 zam!

Pansiyon ücretleri ilköğretim ve ortaöğretim okulları, yetişkinler teknik eğitim merkezleri, çıraklık eğitim merkezleri ve pratik sanat okullarında yüzde 7,2 artışla 2 bin 690 liraya yükselecek.

FETÖ Bosna Hersek'teki okullarını devretmekten vazgeçti!

Bosna Hersek'te, Fetullahçı Terör Örgütü'yle bağlantılı Bosna Sema Eğitim Kurumları, bünyesindeki okulları Bosna Hersek İslam Birliğine devretmekten vazgeçti.

Keçiören Çağrı Okulları açıldı!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çağrı Okulları bünyesindeki ilkokulun açılış töreni için Keçiören’deydi. Törene Bakan Yılmaz’ın yanı sıra eski TBMM Başkanı Bülent Arınç da katıldı...

Okulların bahçesine konteyner anaokulları geliyor!

Önceki gün açıklanan eğitim sistemindeki yenilikler kapsamında, 5’inci sınıfta öğrencilere sadece dil eğitimi verilecek. Belirlenecek illerde okulların bahçesine prefabrik, betonarme ya da konteyner anaokulları yapılacak.

Gümüşhane'de inşaat halindeki okullar incelendi!

Gümüşhane Kaymakamı Mehmet Durgut, İl Milli Eğitim Müdürü Şeydi Doğan ile birlikte inşaatı devam eden okulları incelemelerde bulundu.

Uğur Okulları 3 kıtada 350 okul açacak!

26 Kasım 1968'de Laleli'de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırla 4 Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye'nin her noktasında donanımlı eğitim olanakları sunuyor.

Irak, FETÖ okulları için harekete geçti!

Irak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait okulları Eğitim Bakanlığı bünyesine devretmenin planlandığı bildirildi.

Bahçeşehir Okulları 81. kampüsünü Samsun'da açtı!

Bahçeşehir Okulları’nın Samsun’daki ikinci kampüsü olan “19 Mayıs Kampüsü”nün açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Meclisimize gelip inceleme yapan yabancı devlet adamları da keşke daha önce gelseymişiz söylemlerinde bulundular.

Efinst Dil Okulları Haberi

Efinst Dil Okulları



 MEÇ, eğitim hayatına 2011-2012 öğretim yılında Arnavutköy Büyük Akıntıbumu Rum Okulu Binası’nda açtığı anaokuluyla başladı.


Anaokulu büyük ilgi gördü MEÇ’in. Hali hazırda kura usulü ile yeni kayıtlarını yapıyor. Bu arada ilkokulunu da devreye altlı MEÇ. Kayıtlara da başladı.


MEÇ yönetiminin yakın zamanda spor perakendesinin Türkiye’deki en önemli şirketlerinden biri olan Olgar Grup’a ait Çekmeköy’deki araziyi kiraladığını öğrendik. Olgar, söz konusu anlaşmada sadece mal sahibi olarak yer alıyor.


Sözkonusu arazi üzerinde büyük bir kampüs binası inşa ediliyor. Çekmeköy’deki kurulacak okul, iki yıl sonra hizmete girecek. 10 bin metrekare alana sahip okulun öğrenci kapasitesi ise 750.


Kapalı yüzme havuzu, kapalı basket sahası ve laboratuvarlarıyla okulun İstanbul'un iddialı eğitim kurumlarından biri olması hedefleniyor. MEÇ İlkokulu, bina tamamlanana kadar Arnavutköy'deki binasında hizmet...