18 / 05 / 2024

Ege Bağatur

Ege Bağatur

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Çetinkaya, Adana’nın dürüstlüğü, şeffaf ve hesap veren yönetim anlayışıyla belleklerde iz bırakan Adana’nın efsane belediye başkanı Ege Bağatur’u ölümünün 25. yıldönümünde anacaklarını söyledi.

Ege adalarında imar savaşı başladı! Villa inşaatları durmuyor!

Türk turistler tarafından merakla beklenen vizesiz ziyaret uygulamasına sayılı günler kala, Ege'nin gözde adalarında ise imar savaşı başladı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL'den başlayan peşinatla 60 ay taksit fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesinde 299 bin TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. Vade süresinin de 60 ay olarak belirlendiği projede toplam 515 konut bulunuyor. 

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

Bagatur İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagatur İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Bağatur tarafından kuruldu.

Ege Perla Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlayacak! 

İzmir Bayraklı'nın yeni cazibe merkezi Ege Perla'nın düzenlediği Bilim Şenliği 20 Ağustos'ta başlıyor. Etkinlikte ilginç atölyeler ve etkinlikler yer alacak. 

Ege Bağatur Haberi

Ege Bağatur

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ulaş Çetinkaya, Adana’nın dürüstlüğü, şeffaf ve hesap veren yönetim anlayışıyla belleklerde iz bırakan Adana’nın efsane belediye başkanı Ege Bağatur’u ölümünün 25. yıldönümünde anacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi. Döneminin ötesinde bir belediye başkanı olan Bağatur’un ilkleri yaşama geçirdiğinin altını çizen Çetinkaya, “O’nun anılarını, yaşam felsefesinin ve yönetim anlayışının sürdürülmesi için üzerimize düşeni yapacağız. Ege Bağatur’un bıraktığı kent yönetimindeki şeffaflık ve dürüstlük ilkesinin günümüze de ışık tutacağını biliyor, saygıyla ve sevgiyle anıyoruz” dedi.


DÜRÜSTLÜĞÜYLE İZ BIRAKTI

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kasım ayı son toplantısında CHP Grubu adına gündem dışı söz alan CHP Grupbaşkanvekili Ulaş Çetinkaya, Ege Bağatur’un 25 yıl önce yaşamını yitirdiğini anımsattı. Bağatur’un dürüstlüğüyle akıllarda kaldığını aktaran Çetinkaya, “Dürüstlüğünün sembolü olan ‘Beyaz Anadol’uyla...