16 / 05 / 2024

ege koop aliağa evleri

ege koop aliağa evleri

Ege Koop Aliağa Evleri 'nde fiyatlar 436 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutlar banka kredisine uygun

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ege-Koop'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Binlerce İzmirliyi ilgilendiren sağlıklı ve modern konutlar ile buluşturan Ege-Koop, kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Emlak Konut Aliağa'da yeni proje mi yapacak?

İzmir Aliağa Belediyesi’nin bedelsiz olarak Ege Üniversitesi’ne tahsis ettiği Kalabak Mahallesi ve Çaltılıdere Mahallesi’ndeki parsellerin Emlak Konut’a devredildiği öğrenildi.

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

Ege-Koop'tan Manisa ve İzmir'e 2 yeni proje!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Manisa ve İzmir'de yeni proje inşa edeceklerinin bilgisini verdi. Toplam yatırım bedelini 60 milyon TL olarak belirten Aslan "Hedef kitlemizi, orta ve alt gelir grubu oluşturuyor" dedi.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Ege Koop'tan yatırım için 3 altın anahtar önerisi!

Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, İzmir Körfezi Evleri 1.Etap’ta son 35 dairenin, yılsonu yerleşime açılacak Gedizkent-2’de son 20 dairenin ve Bakırçay Üniversitesi’ne 5 dakika mesafedeki Seyrek Keyifli Yaşam Evleri’nde son 7 dairenin sahiplerini çok avantajlı fiyatlarla beklediğini söyledi.

Ege-Koop yatırımda Ege'ye açılacak!

İzmir Körfezi Evleri Projesi'nin tanıtımını yapan Ege-Koop, Ege'de yatırım planları başlatıyor. Bunun ilk adımının Turgutlu ve Uşak olduğu belirtiliyor

Aliağa konteyner limanı açılış için gün sayıyor!

Aliağa ilçesinde Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden APM Terminals Genel Müdürü Larsen, Türkiye'nin en büyük konteyner limanlarından biri olacak APM Ege Terminali'nin hızla ilerlediğini belirtti.

ASTOP'tan Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan'a ödül!

Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nun (ASTOP) bu yılki Vefa Ödülleri’nden birini Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan aldı..

Ege-Koop'tan 640 konutluk Smyrina Ankara projesi!

Ankara'da yapılacak Smyrna Evleri Projesi'ni tanıtan Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İzmir'i yönetenlerin ilgisizliğini öngören Ege-Koop, Türkiye'ye açıldı" dedi.

Ege-Koop Ankara Smyrna Evleri'nde fiyatlar 289 bin TL'den başlıyor!

Ege-Koop tarafından hayata geçirilecek olan Smyrna Evleri projesinde toplam 640 adet daire yer alıyor. 19 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe'sinde inşa edilecek.

ege koop aliağa evleri Haberi

ege koop aliağa evleri

Metrekareleri 140 ile 218 metrekare arasında değişen konutların bulunduğu Ege-Koop Aliağa Evleri, 20 dönümlük deniz manzaralı alanda inşa ediliyor. Proje, Martı, Pelikan, Flamingo Evleri olmak üzere 3 ayrı tipte 78 villadan oluşuyor.


Ege Koop tarafından İzmir Aliağa'da inşa edilen Ege Koop Aliağa Evleri 'nde Flamingo'da 12 villa bulunuyor, proje kapsamındaki satışları sürüyor.


Ege Koop Aliağa Evleri 'nde fiyatlar 436 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Ege Koop Aliağa Evleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Teslimleri 2 yıl içerisinde gerçekleşecek olan Ege Koop Aliağa Evleri 'nde; radye temel sistem, su yalıtımı, ısı yalıtımlı doğrama sistemleri, ses yalıtımlı duvarlar, doğalgaza uyumlu kalorifer tesisatı bulunuyor.


Web Adresi: http://www.egekoopaliagaevleri.com/

Telefon: 0232 484 07 07

Ceren...