21 / 07 / 2024

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi adresi

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi adresi

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi, Metin Necmettin Mansur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Danyal Navaro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 800 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Emlak Konut GYO Spor Kulübü kuruldu!

Emlak Konut Spor Kulübü kuruldu. Kulüp, genç sporculara hem yön vermek hem de Türk sporuna katkıda bulunmayı amaçlıyor..

Önder Halisdemir Finans Kulüp’ün başkanı oldu!

Ağaoğlu'nun eski CEO'su Önder Halisdemir, Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı (Finans Kulüp) Genel Kurulu’nda başkanlığa seçildi...

Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanına gece kulübü geliyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Mert Vidinli bugünkü yazısında Kuruçeşme'deki Huqqa'nın yanı başında yeni bir yazlık kulüp açılacağının bilgisini verdi. İşte o yazı

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul Atlı Spor Kulübü ruhsata kavuştu!

İstinye’deki 60 yıllık İstanbul Atlı Spor Kulübü yeni imar planıyla birlikte ruhsata kavuştu. Yeni planda kulüp, bölgenin görüntüsünü de bozacak

Galatasaray'dan çocuklara özel tribün!

Galatasaray Kulübü, sadece çocuklara ait GSStore Çocuk Tribünü'nü oluşturdu. Kulüp, GSStore Çocuk Tribünü'nü Galatasaray-Kardemir Karabükspor maçında hayata geçirecek.

Ordu Yelken Kulüp arazisindeki otelin imar planı incelendi!

Ordu'da Yelken Kulüp'ün yerine yapılan otel için açılan davayla ilgili atanan bilirkişi heyetleri, dün otelde incelemelerde bulundu. Bilirkişi heyeti otelin imar planına ve ilgili mevzuata uygun olup olmadığını araştırmaya başladı.

Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda düzenleme çalışmaları başladı!

Bandırmaspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Spor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş 17 Eylül Stadyumunda yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Eskişehir'in yeni stadında sona gelindi!

Eskişehir'de inşası tamamlanmak üzere olan 35 bin kişilik yeni stadın çim serme işlemine başlandı. Çalışmaları izlemek için stada gelen PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, inşaatla yakından ilgilendiğini söyledi.

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi adresi Haberi

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi adresi

Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi, Metin Necmettin Mansur Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Danyal Navaro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon 800 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Kağıthane'de kuruldu.


Ege Kulüp Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, restoran, kulüp ve buna benzer turistik tesisler kurmak, işletmek, işlettirmek, kiraya vermek, kurulu ve kurulacak tesisler kiralamak, bu amaçla ortaklıklar kurmak, işbirliği sözleşmeleri yapmak, 2- Konusu ile ilgili işleri veya bunlardan bir kısmını doğrudan doğruya kendi nam ve hesabına yapmak veya yerli veya yabancı şahıs şirket ve müesseseler ile milli çıkarlara uygun işbirliği yaparak ortaklıklar kurmak, ortaklıklara iştirak etmek, aracılık faaliyeti ve portföy işletmeciliği niteliğinde olmamak kaydıyla menkul kıymetler almak veya elden çıkarmak, 3-Şirket...