01 / 07 / 2024

ege toplantısı düzenlendi mi

ege toplantısı düzenlendi mi

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin G-20 dönem başkanlığını önemsediklerini belirterek, "Başarılı bir G-20 dönem başkanlığı Türkiye'nin dış basındaki olumsuz algısının düzelmesinde faydalı olacaktır diye düşünüyoruz" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

TSKB GYO genel kurul toplantısı sonucu tescillendi!

TSKB GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. Genel Kurul Toplantısı kararları tescillendi. 

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Hatay Yayladağı'nda imar barışı toplantısı düzenlendi!

Hatay'ın Yayladağı ilçesinde, "imar barışı" konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Iğdır'da imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Iğdır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü konferans salonunda imar barışı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

Sinpaş GYO olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu 29 Aralık 2017 Cuma günü Sinpaş Plaza'da olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlendi. 

Sinpaş GYO olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu dün Sinpaş Plaza'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenlendi. 

Mehmet Ceylan: İmar ve dönüşüm çalışmalarımız sürüyor!

Karabük İl Müdürlüğü'nde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan'ın katılımı ile basın toplantısı düzenlendi. 

Çocuk Dostu Şehirler toplantısı yapıldı!

Şehirleşme ile ilgili çeşitli konulara ilişkin sorunları belirlemek, stratejiler geliştirmek ve sonrasında yeni çözüm önerileri üreterek Türkiye’nin yeni şehirleşme vizyonuna katkı sağlamak amacıyla "Çocuk Dostu Şehirler" toplantısı düzenlendi.

Daikin 13 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek!

Dünya iklimlendirme devi Daikin, basın toplantısı düzenleyecek. 13 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya Daikin Türkiye CEO'su Hasan Önder katılacak.

Cityscape Türkiye öncesi basın toplantısı 21 Mart'ta düzenlenecek!

Cityscape’in Türkiye’deki ikinci buluşması öncesi bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantı 21 Mart 2017 Salı günü gerçekleşecek.

ege toplantısı düzenlendi mi Haberi

ege toplantısı düzenlendi mi


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin G-20 dönem başkanlığını önemsediklerini belirterek, "Başarılı bir G-20 dönem başkanlığı Türkiye'nin dış basındaki olumsuz algısının düzelmesinde faydalı olacaktır diye düşünüyoruz" dedi. Babacan, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD] tarafından düzenlenen "70. Ege Toplantısında, Türkiye'de, "Finansman" denilince akla banka kredisinin geldiğini, dünyada ise bankaların yanında sermaye piyasalarının aktif olarak kullanıldığını söyledi. Sermaye piyasalarının geliştirilmesi konusunda Borsa İstanbul'un, Nasdaq Borsası ile güzel bir ortaklık kurduğunu, bu stratejik ortaklığın sermaye piyasalarını, küresel piyasalara entegre etme anlamında önemli bir adım olduğunu ifade eden Babacan, iş dünyasının da sermaye piyasalarından daha fazla istifade etmesini arzu ettiklerini dile getirdi. Babacan, Türkiye ekonomisinin son 12 yılda demokrasi ile geliştiğini ama bunu yeterli bulmadıklarını ve arzu edilen noktaya ulaşılabilmesi için 2023 hedeflerinin konulduğunu...