30 / 06 / 2024

Ege yapı Güzel Bahçe etabı

Ege yapı Güzel Bahçe etabı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane, Sarıyer ve Eyüp ilçelerinden geçen Cendere ve çevresinde biyoçeşitliliğin, su kalitesinin artırılması için çalışıyor.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Ege Yapı Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markalarından Ege Yapı tarafından Ispakule'de hayata geçirilen Modernyaka'da haziran ayına özel 120 ay vade 1.69 faiz fırsatı başladı. İşte Ege Yapı Modernyaka ile ilgili ayrıntılar...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bakanlıktan ev hanımlarına güzel haber! Ödemeler hemen hesaplara yatıyor! İşte detaylar!

Ev hanımlarına devlet destekli ödemeler yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına güzel haberi verdi. İşte detaylar!

Ege Yapı Ispartakule ön satışta! Yeni proje!

Ege Yapı Ispartakule projesinde ön satış süreci başladı. Projede 1+1'den 4+1'e değişiklik gösteren daireler bulunuyor...

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Ege Yapı The Superior Suites ve Cer İstanbul'da yaz aylarına özel fırsatlar!

Konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ege Yapı, The Superior Suites ve  Cer İstanbul'da yaz kampanyası başlattı...

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

İstanbul'un en güzel yapılarından Kuşkonmaz Camii'nde skandal!

Üsküdar'da bulunan ve Mimar Sinan'ın en güzel eserleri arasında yer alan Kuşkonmaz Camii de denilen Şemsi Paşa Camii'nde çalışmalara başlandı. Camiinin yalı cami olma özelliğini ve orijinalliğini yok edecek yol yapımı çalışması tepki çekti.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Ege yapı Güzel Bahçe etabı Haberi

Ege yapı Güzel Bahçe etabı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane, Sarıyer ve Eyüp ilçelerinden geçen Cendere ve çevresinde biyoçeşitliliğin, su kalitesinin artırılması, yaya erişiminin sağlanması, tarihi kültürü yaşatılması, ekolojik döngüye katkı sağlanması, sürdürülebilir bir çevre oluşturulması için çalışmalar yapıyor.

Habertürk'ten Esin Tümer'in haberine göre; Ege Yapı Kordon İstanbul Projesi Kağıthanede 3 etaplık yaklaşık 60 bin metrekarelik alanda Cendere boyunca 10 kilometre cepheli. Muum Mimarlık imzalı mimari çözümleri ile dikkat çeken proje blok yükseklikleri, bloklar arası mesafe, plan çözümleri, malzeme seçimleri ve en önemlisi her dairede balkon alternatifi ile oturumluk ve gelecek vaat ediyor. Cendere'nin ve çevresinin yeniden yapılanması ile de projenin çevresiyle ilişkisi, kapanmaması, yan parsellerde ayını mimarinin sürdürülme gayretiyle ciddi bir doku dönüşümü yaşanabilir.

Ege Yapı'nın edindiği tecrübe ile çevresi ile dost, oturanını memnun etmeyi öncelleyen...