02 / 05 / 2024

Ege Yapı satış ofisi

Ege Yapı satış ofisi

Ege Yapı, koronavirüs salgını sürecinde çalışanların ve müşterilerinin sağlığını düşünerek satış ofislerini kapatmıştı. Hızlı, kesintisiz ve profesyonel hizmetin devam etmesi amacıyla Ege Yapı, dijital satış ofisini kurdu...

Ege Yapı'dan 6-28 Haziran'da 15 bin liralık indirim kampanyası!

Ege Yapı Group, 6-28 Haziran arasında Batişehir ve Pega Kartal projelerinin satış ofislerini ziyaret edenlere 15 bin lira indirim avantajı sunuyor.

Ege Yapı Ormanyaka'da 1.99 faizle 60 ay vade fırsatı! 

Ege Yapı Ormanyaka projesinde yer alan konutlar ön satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde kredi fırsatı sunuluyor. Peki Ormanyaka projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Ege Yapı Modernyaka konutlarında 15 peşin ödemelerde 60 ay vade 1,99 faiz avantajı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Şirket 3+1 ve 4+1 konut tipleri için yüzde 15 peşin ödemelerde 60 ay vade 1,99 faiz fırsatı sağlanacak. İşte projenin tüm detayları...

Ege Yapı Ormanyaka nerede? Ormanyaka konut projesinde yaşam ne zaman başlayacak?

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Ormanyaka konutlarında satışlar devam ediyor. 125 adet konutun yer aldığı projenin tüm detayları belli oldu.

Ege Yapı Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Ormanyaka konutları satışa çıktı. 125 adet konutun yer aldığı proje de yaşam 24 ay sonra başlayacak.

Ege Yapı Urla Kekliktepe yıl içinde satışta! Yeni proje!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe'de satışların 1-2 ay içinde başlaması planlanıyor. İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Urla'da hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Urla Kekliktepe projesinin Haziran ayında satışa çıkması bekleniyor. 

Ege Yapı Ispartakule ön satışta! Yeni proje!

Ege Yapı Ispartakule projesinde ön satış süreci başladı. Projede 1+1'den 4+1'e değişiklik gösteren daireler bulunuyor...

Ege Yapı Ispartakule ay sonunda ön satışa!

Ege Yapı Ispartakule projesinin Kasım ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e değişen konut tipleri yer alıyor...

Ege Yapı Ispartakule yıl sonunda satışta!

Ege Yapı Ispartakule projesi yıl sonunda satışa çıkacak. Merakla beklenen proje 227 milyon 460 bin 768 TL'ye mal olacak.

Ege Yapı'dan 'dijital satış ofisi'!

Ege Yapı, koronavirüs salgını sürecinde çalışanların ve müşterilerinin sağlığını düşünerek satış ofislerini kapatmıştı. Hızlı, kesintisiz ve profesyonel hizmetin devam etmesi amacıyla Ege Yapı, dijital satış ofisini kurdu...

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Ege Yapı satış ofisi Haberi

Ege Yapı satış ofisi

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve projelerinde uygulamaya geçiren Ege Yapı, koronavirüs salgını sürecinde çalışanların ve müşterilerinin sağlığını düşünerek satış ofislerini bir süreliğine kapatma kararı aldıktan sonra tüm satış ve pazarlama süreçlerini yürütmek için Dijital Satış Ofisi oluşturdu.  

Hızlı, kesintisiz ve profesyonel dijital hizmet anlayışıyla Ege Yapı, akıllı ev teknolojileri ile inşaat ve teknolojisini bir araya getirdiği yenilikçi çalışmalarına müşteri görüşmelerinin ve satışların yapılabileceği Dijital Satış Ofisi’ni de ekledi.

Ege Yapı, mevcut inşası ve satışı devam eden Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerine dair satış ekiplerinin görüntülü sunum yapabileceği, proje planlarının inceleneceği, tüm daire seçimlerinin görüntüleneceği ve kaparo ödemeleri gibi tüm süreçleri Dijital Satış Ofisi’ne taşıyarak taleplere hızlı ve profesyonel bir şekilde dijital platformlar üzerinden iletişim kuruyor.

“Gayrimenkul Sektörünün...