03 / 05 / 2024

Ege Yapı TL kampanyası

Ege Yapı TL kampanyası

Ege Yapı, Türk Lirasının değer kazanması adına başlatılan kampanyaya etkin bir şekilde destek olacağını açıkladı. Ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği ödüller ile adından söz ettiren Ege Yapı’nın projelerinde ünitelerin satışları TL üzerinden gerçekleşiyor.

Ege Yapı Ispartakule Modernyaka'da 399 bin lira peşinatla 36 aya varan vade!

Ege Yapı'nın Ispartakule'de inşa ettiği Modernyaka projesinden 399 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 36 aya varan vade imkanı sağlanan Modernyaka projesindeki konutların teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL'den başlayan peşinatla 60 ay taksit fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesinde 299 bin TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. Vade süresinin de 60 ay olarak belirlendiği projede toplam 515 konut bulunuyor. 

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin TL peşinat ödendiğinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Çiftlik Ege Yapı Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftlik Ege Yapı Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Ege Yapı Ispartakule yıl sonunda satışta!

Ege Yapı Ispartakule projesi yıl sonunda satışa çıkacak. Merakla beklenen proje 227 milyon 460 bin 768 TL'ye mal olacak.

Ege Yapı Ispartakule projesinin detayları belli oldu!

Merakla beklenen Ege Yapı Ispartakule projesinin detayları belli oldu. Proje 227 milyon 460 bin 768 TL'ye mal olacak.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Ege Yapı'dan Hasköy ve Çekmeköy'e iki yeni proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

Ege Yapı TL kampanyası Haberi

Ege Yapı TL kampanyası

İnsanların hayatını kolaylaştıran, modern, teknolojik ve çevreci projeler üretmeyi kendine misyon edinen Ege Yapı, ‘Dövizini Bozdur’ kampanyasına kayıtsız kalmıyor. Fonksiyonları ve mimari yapısı ile bölgeye adını veren ödüllü proje Batışehir’de devam eden fırsat kampanyasında tüm ünitelerin satışları Türk Lirası üzerinden gerçekleşiyor. 


Önümüzdeki 3 yıl boyunca tüm satışlarımız TL üzerinden olacak 

Ege Yapı olarak her zaman ülke ekonomisi ve menfaati doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden H. İnanç Kabadayı, şunları söyledi:

“Ülkemizin tüm paydaşları ve gayrimenkul sektörü olarak Türk Lirası’na destek kampanyasına güçlü bir şekilde katılmamız gerekiyor. Bizim gibi lokomotif sektörlerin,  iç ve dış hain güçlerin hamlelerine karşı hızlı aksiyon alma kabiliyetinin 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında piyasalara nasıl olumlu yansıdığını hep birlikte gördük. Şimdi ise Cumhurbaşkanı’mızın ve hükümetimizin çağrılarına güçlü bir şekilde...