29 / 04 / 2024

Egebeta bayi

Egebeta bayi

2015 yılında teknik altyapı ve yeni yatırımlarla pazar payını büyütmeye hazırlanan Egebeta, müşteri memnuniyetini artıracak yeni bir yapılanmayla Ege Bölgesi'ndeki il ve ilçelerde yeni teknik servis bayilikleri oluşturma çalışmalarını hızlandırdı.

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan V Weekend’a MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki öncü modeli TGE ile yer aldı. 4×4 MAN TGE’ler kamp ve doğa tutkunlarından büyük ilgi gördü.

Devlete 5 ayda 1 milyar liralık zarar

Sahte fatura düzenleyen ve 1 milyar liralık kamu zararına neden olan 39 bayi ve bu bayilerden sahte fatura kullanan mükelleflere Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten Akaryakıt Kaçakçılığıyla Mücadele Özel Ekibi'nce operasyon yapıldı.

Honda Civic sıfır bayi fiyatında 168 bin lira artış oldu! Güncel fiyatı altını solladı (10 Mayıs fiyat listesi)

Japon otomotiv üretici Honda Türkiye'de çok satan modeli Civic'in son jenerasyonunu geçtiğimiz yıl Kasım'da yaptı. İlk yola çıktığında 402 bin liraya satılan Civic, aradan geçen sürede büyük fiyat farkına ulaştı. Civic Mayıs ayında kampanya yaptı.

Toyota Corolla'nın bayi fiyatına 40 bin lira zam geldi! Fiyat listesi bir gecede değişti (3 Mayıs fiyat listesi)

Japon otomotiv üreticisi Toyota Türkiye'de en çok satan modeli Corolla fiyatlarına 40 bin lirayı bulan zam yaptı. Bayramda etiket fiyatlarına yansıyan zam sonrası 391 bin liradan satılan Corolla'nın fiyatı adeta zıpladı. İşte 3 Mayıs 2022 itibarıyla Corolla fiyat listesi...

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, Denizli'de katıldığı ikinci el bayi açılışında otomotiv piyasasındaki gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelecekte insansız hava araçları ve elektrikli otonom araçların yükseleceğini söyleyen Koç, 'Bazı markalar piyasadan silinecek' dedi.

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu.

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

1983Beyoğlu Çikolata 25 şubeye ulaşacak!

32 yaşındaki kadın girişimci Seda Sezer Şahin'in temellerini Antalya'da attığı 1983Beyoğlu Çikolata bugün Adana'dan Konya'ya kadar 15 şubeye ulaştı. Franchise sistemiyle büyüdüklerini söyleyen Şahin, "2020 yıl sonuna kadar bayi sayımızı 25'e yükseltmek istiyoruz" dedi...

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Zühre 5 yılda 10 mağaza açacak!

İstanbul Unkapanı’nda 2 komşu dükkânın ortakları tarafından kurulan Zühre, yurtiçi ve yurtdışında 700 mağazaya ürün veriyor. 5 yılda 10 mağaza açmayı hedefleyen firma, 50 olan bayi sayısını da 200’e çıkaracak.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor!

İdaş, üç yıldır yeniden yapılanma sürecinde. 2015 yılında ürün tedarikçilerinden Salteks Grup tarafından satın alınan şirket, küllerinden yeniden doğuyor. İnovatif ürünlere yönelen ve bayi ağını genişleten İdaş, bu yıl 120 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor...

Egebeta bayi Haberi

Egebeta bayi

2015 yılında teknik altyapı ve yeni yatırımlarla pazar payını büyütmeye hazırlanan Egebeta, müşteri memnuniyetini artıracak yeni bir yapılanmayla Ege Bölgesi'ndeki il ve ilçelerde yeni teknik servis bayilikleri oluşturma çalışmalarını hızlandırdı. Pilot uygulama başlattığı İzmir merkezde, servis hizmeti konusunda Delta Otomasyon ile yola çıkan Egebeta, Çeşme, Urla, Özdere, Seferihisar, Foça, Menemen, Aliağa, Bergama, Ayvalık, Edremit, Manisa, Soma, Turgutlu, Salihli, Aydın, Nazilli, Kuşadası, Söke, Bodrum ve Marmaris'e teknik servis bayilikleri vererek koşulsuz müşteri mutluluğunu garanti altına alacak. Sektörde 21 yılı geride bıraktıklarını belirten Egebeta Kurucusu Gafur Alişer, teknik servis bayisi olacak firmalara eğitim vereceklerini, o bölgedeki müşterileri de yeni bayilere yönlendireceklerini belirtti. 


Sabah...