03 / 05 / 2024

Egebeta uzaktan kumandalı kilit sistemini geliştirdi

Egebeta uzaktan kumandalı kilit sistemini geliştirdi

Güvene dayalı hizmet verdiklerini belirten Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, "Egebeta markalı uzaktan kumanda talebinde bulunan müşterilerimize, bir telefonla ürünü teslim ediyoruz" dedi

BİM 10 Ekim Salı aktüel ürünler kataloğu: Uzaktan kumandalı LED ampul 55 TL'ye, tereyağı 125 TL'ye satılacak!

BİM'in 10 Ekim 2023 Salı Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki BİM aktüel ürünler kataloğunda neler satılacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

Uzaktan çalışma ile birlikte ofis kullanımlarında azalma!

Yüksek enflasyon, tırmanan faiz oranları ve yaygınlaşan uzaktan çalışma trendi, ticari gayrimenkuller için olumsuz bir duruma neden oluyor. Özellikle ofis gayrimenkulleri bakımından, bu durum adeta bir kıyamet sahnesini anımsatıyor.

Peugeot Boxer serisi Nisan'da avantajlı imkanlar sunuyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Konfor özellikleri açısından Peugeot Boxer serisi, yolcuların rahat bir seyahat yapması için gerekli olan tüm konfor özelliklerine sahiptir. Konforlu koltuklar, klima, müzik sistemi, ısıtmalı ön camlar ve uzaktan kumandalı kapılar gibi özellikler mevcuttur. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacaklar için Arçelik ısı pompalı kurutma makinesiyle karşımıza çıkıyor.Otomatik kırışık önleme fonksiyonu,akıllı telefon ile uzaktan kontrol edebilme özelliği ve akıllı nem sensörü ile kurutma makinesi merak konusu oluyor.

Hijyenmax özelliğiyle bulaşıklarınız bakterilerden arınıyor! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım tertemiz olsun diyenler için Arçelik, bulaşıklarınızı uzaktan kontrol etme imkanı sunarak yıkanma işlevini yakından takip etmenizi sağlayan teknolojiye sahiptir. Ekstra kurutma ve deepclean teknolojileri ile Arçelik bulaşık makinesi merak konusu oluyor.

Bosch Bulaşık Makinesi Inox Kaç TL! Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım daha hijyenik olsun diyenler için Bosch , Akıllı su yönetim sistemi ,uzaktan takip özelliği ve ekstra hijyen fonksiyonuna sahip teknolojik yenilikleri ile karşımıza çıkıyor. İşte 5 programlı 13 kişilik bulaşık makinesinin özellikleri ve fiyat listesi.

Vestel Bulaşık Makinesi'nde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Vestel, 4 programlı bulaşık makinesini 9 taksit imkanı ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. Wifi yeniliği sayesinde uzaktan kontrol edebilme özelliğine sahip Vestel bulaşık makinesi tasarruf ettiren teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 3 Şuba

Egebeta uzaktan kumandalı kilit sistemini geliştirdi Haberi

Egebeta uzaktan kumandalı kilit sistemini geliştirdi

Otomatik bariyer, kapı ve panjur sektöründe hizmet veren Egebeta, koşulsuz müşteri mutluluğunu sağlama yolunda önemli bir yeniliğe imza attı. Egebeta markalı uzaktan kumanda talebinde bulunan müşterilerin kumandaları, bir telefonla kapılarına kadar teslim ediliyor. Yeni uygulama hakkında bilgi veren Egebeta Yönetim Kurulu başkanı Gafur Alişer, otomasyondaki yeni gelişmeleri müşterilere anlatarak projelere değer katmayı amaçladıklarını söyledi. Alişer, "2016 yılında da müşteri ziyaretlerine devam ediyoruz. Otomasyondaki tüm gelişmeleri onlarla paylaşıyoruz. Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi aracılığıyla uzaktan kumanda talep eden müşterilerimize bir telefonla, kumandalarını cüzi bir ücretle kapılarına kadar ulaştırıyoruz. Otopark otomasyonunda hızlı geçiş sistemini kullanıyoruz. İsteyenler kumandanın yanı sıra; pasif vericiler aracılığıyla araç tanıma sistemiyle de sitelere giriş yapabiliyor" diye konuştu. 2016 yılında tüm vizyon sahibi firmaların inşaatlarında Egebeta markasının daha fazla...