06 / 05 / 2024

egesel bayraklı konutları

egesel bayraklı konutları

İzmir Egesel Bayraklı satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Egesel Marina Evleri projesi, İzmir Bayraklı'da yükseliyor

İzmir Egesel Bayraklı dükkan!

Egesel Bayraklı projesi 2 blok şeklinde İzmir Egesel Bayraklı dükkan ve konut olarak karma bir projeden meydana geliyor. Egesel İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da konumlanıyor...

Egesel Bayraklı iletişim!

Egesel İnşaat 'ın çalışması ile yükselen Egesel Bayraklı iletişim bilgileri ve daha fazla detayı haberimizde bulabilirsiniz...

Egesel Bayraklı Konutları!

Egesel Bayraklı Konutları 84 adet daireden ve 60 home ofisten meydana geliyor. Egesel Bayraklı Konutları İzmir'de 2 blok olarak inşa ediliyor...

Bayraklı Deprem Konutları 20 Kasım'da teslim edilecek!

Bir yıl önce 6.6 şiddetinde gerçekleşen ve 117 kişinin yaşamını yitirdiği büyük İzmir depreminde enkaza dönmüş blokların yerine yenisinin yapımı tamamlandı. Bayraklı ilçesinde hasarlı ve yıkılmış olan binaların yenilerinin yapımı için ise 7 adet proje alanı belirlemesi gerçekleştirildi.

İzmir Bayraklı'ya millet bahçesi müjdesi!

İzmir'de inşa edilen deprem konutlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayraklı'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Bayraklı'ya TOKİ tarafından yapılacak konutlar mecliste!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında Bayraklı ilçesine TOKİ tarafından yapılacağı duyurulan konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Bayraklı deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bayraklı ilçesine inşa edilecek konutları yapacak firma ile ilgili açıklama yaptı.

Bayraklı ve Bornova'da yeni yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'in Bayraklı ve Bornova ilçelerinde yeni yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB’dan Bayraklı deprem konutlarına dava!

İzmir depreminde evleri hasar görenler için yapılacak konutlar için belirlenen Bayraklı’daki 375 hektarlık rezerv alanın imar planlarının kabul edilmesi sonrasında TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu yapılaşma için alanın bir bölümündeki sit statüsünün kaldırılmasına dava açtı.

Bayraklı deprem konutlarında 'fay' tartışması: JMO'dan açıklama!

JMO İzmir Şube Başkanı Sonuvar, İzmir Bayraklı’da yapılması planlanan deprem konutlarıyla ilgili, “Tercihimiz; alanda eğer diri fay söz konusuysa yapılaşmanın yüzey deformasyonu olabileceği bir yakınlıkta olmaması” dedi.

Bayraklı depremzedeleri için kalıcı konutlar inşa edilecek!

30 Ekim'de meydana gelen depremde İzmir'in Bayraklı ilçesinde çok sayıda bina hasar almıştı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı sakinleri için sağlıklı konut inşa edileceğini açıkladı.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar fay üstüne yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir depreminde yıkılan binaların yerine yeni konutlar inşa edeceği Bayraklı rezerv alanından fay hattı geçtiği belirlendi. 

İzmir Bayraklı'da konutlar ormana yapılacak!

İzmir Bayraklı'da tapuda orman olarak kayıtlı 375 hektar büyüklüğünde alan, bugün resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile orman vasfından çıkarıldı.

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

İzka Port Bayraklı 2020'de tamamlanacak!

Bayraklı'da hayata geçirilen İzka Port projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor. Projede konutların ilk metrekare satış fiyatları 16 bin TL ile 21 bin TL arasında farklılık gösteriyor...

egesel bayraklı konutları Haberi

egesel bayraklı konutları

Marina Egesel projesi, İzmir'de Bayraklı Bölgesi içinde Egesel İnşaat tarafından yükseliyor. İzmir Egesel Bayraklı satılık daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


İzmir Egesel Bayraklı kapsamında 2 blok bulunuyor. 14 konuttan meydana gelen İzmir Egesel Bayraklı projesinin önümüzdeki aylarda teslim edilmesi planlanıyor. 


İzmir Egesel Bayraklı satılık daireleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İzmir Egesel Bayraklı satılık daire fiyatları henüz belirlenmedi. 


İzmir Egesel Bayraklı Evleri kapsamında akıllı ev otomasyonu, fırın, güvenlik, ankastre, ocak, davlumbaz ve concierge hizmetleri bulunuyor. 


İzmir Egesel Bayraklı iletişim bilgileri 

Telefon: 0 232 252 00 85

Fax: 0 232 251 04 72  

Web adresi: