28 / 04 / 2024

EgeYapı Group Cityscape fuarı

EgeYapı Group Cityscape fuarı

EgeYapı Group, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek Cityscape Global 2015'te yerli ve yabana yatırımcılarla bir araya gelecek. EgeYapı Group, Dubai World Trade Center'da yerli ve yabancı konut yatırımaları için de özel fırsatlar sunacak.

EgeYapı Group Cityscape’te yatırımcılarla buluşuyor!

EgeYapı Group, projelerini Dubai’de gerçekleştirilen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Cityscape Global’da yabancı yatırımcıların beğenisine sunuyor.

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kağıthane Ege Yapı projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

API Group, Cityscape Türkiye Fuarı’na katılıyor!

API Group gayrimenkul sektörünün en önemli yatırım fuarı olan Cityscape Turkey’de yerini aldı. Profesyonel ekibiyle fuar için çalışmalarına başlayan firma, ayrıcalıklı fırsatlarıyla tüm yatırımcılarını burada bekliyor.

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

Çekmeköy Evleri EgeYapı Group lokasyon!

Büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Evleri EgeYapı Group lokasyon bilgisine göre İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek.

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

EgeYapı Group Cityscape fuarı Haberi

EgeYapı Group Cityscape fuarı

EgeYapı Group, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek Cityscape Global 2015'te yerli ve yabana yatırımcılarla bir araya gelecek. Başta Ortadoğu, Körfez Bölgesi ve Arap Yanmadası'nın yoğun ilgi gösterdiği ve yaklaşık 50 bin yatırımcıyı ağırlaması beklenen fuara EgeYapı Group; Batışehir, Pega Kartal ve Kağıthane'de geliştireceği yeni projesiyle katılacak. EgeYapı Group, Dubai World Trade Center'da SAG40 numaralı stant alanında yerli ve yabancı konut yatuımalan için de özel fırsatlar...