18 / 05 / 2024

Eğirdir toplu konut projesi

Eğirdir toplu konut projesi

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

Isparta Eğirdir’de 142 TOKİ konutu teslim ediliyor

Isparta Eğirdir'de TOKİ tarafından inşa edilen 142 konut projesi tamamlandı. İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Dorçe Prefabrik'ten toplu konut projelerine katkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dorçe Prefabrik, toplu konut projelerine de katkı veriyor...

TOKİ Isparta Eğirdir ihalesi yarın!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Isparta Eğirdir 142 konut ihalesi 1 Şubat'ta!

Isparta ili Eğirdir ilçesi Bağlar mahallesi 142 adet konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 1 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Çeşme'de toplu konut talebi arttı!

İzmir'i derin yaralayan deprem sonrasında Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu.  Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, yeni bir alan üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

Seydişehir'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Seydişehir'de 250 bin metrekare alanı İlçe Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığına verdiğini belirtti.

TOKİ Isparta Eğirdir 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Eğirdir projesindeki 126 adet konut bulunuyor.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Eğirdir toplu konut projesi Haberi

Eğirdir toplu konut projesi

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tasarrufundaki tarım alanında TOKİ tarafından toplu konut yapılacağı iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Arı, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Arı, ''Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bulunan Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM)'ün tasarrufundaki Boğazova'da 500 dekar Serpil İşletmesinde de 500 dekar olmak üzere 1000 dekarlık tarımsal alanda TOKİ'nin 200 konutluk toplu konut yapacağına dair basınımıza yansıyan haberler vardır'' diye konuştu. 

Arı, şu açıklamalarda bulundu: ''MAREM, 1952 yılında Boğazova'daki bataklığın kurtulup Elma Ormanına dönüştürülmesiyle faaliyetine başlamış olup bugün hem teorik hem de uygulamalı eğitim alanları ile Eğridir'in prestij kurumlarının başında gelmektedir. Sahip olduğı 1000 dekarlık uygulama ve labarotuavarlarıyla birlikte MAREM Ispart'nın adete üçüncü bir üniversite gibi Türkiye'nin...