06 / 05 / 2024

eğlence ödülleri ATRAX 2013

eğlence ödülleri ATRAX 2013

Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2013 kapsamında ilk kez gerçekleşecek “Shining Star Awards 2013 - Eğlence Ödülleri”, 5 Aralık Perşembe akşamı veriliyor...

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Yeme içme ve eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs pandemisinin başından beri açılma ve kapanmalardan en çok etkilenen yeme içme ve eğlence sektörü çalışan ve işverenleri, bütün il ve ilçelerde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi. Sektördeki kira sorunun çözülmesi istendi.

Eğlence sektöründen kira düzenlemesi talebi!

Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, sektörün kiralarla ilgili şikayetlerini ve beklentilerini anlattı. Ramazan Becer, "Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz" dedi.

Bilkent Center Global RLI Ödülleri'nde finale kaldı!

Tepe Emlak Yatırım’ın yönetiminde olan Bilkent Center, dünya perakende ve eğlence sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan “Global RLI Awards”da finale kaldı...

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.

Shining Star Awards 2019 ödülleri 14 Şubat'ta verilecek!  

ATRAX Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri fuarında, insanların ve şehirlerin mutluluğuna önemli yatırımların yapıldığı  projeler, Shining Star Awards ile ödüllendirilecek...

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

Birevim'e Stevie Ödülleri’nden 6 ödül!

Bu yıl 17'incisi gerçekleşen 2019 yılı Stevie Ödülleri’nde Türkiye’den 14 firma ödül aldı. Özgün finansal çözüm anlayışıyla sektöre yeni soluk getiren Birevim, toplam 6 ödüle layık görüldü.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

İMSAD, Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018, kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan derneğin üye buluşmasında düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Shabnam Dehghanı Zangeneh ve Mohammad Alı Dadashpour Davachı ortaklığında kuruldu.

eğlence ödülleri ATRAX 2013 Haberi

eğlence ödülleri ATRAX 2013

Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2013 kapsamında ilk kez gerçekleşecek “Shining Star Awards 2013 - Eğlence Ödülleri”, Türkiye’de eğlence sektörüne hizmet eden kişi ve kurumların hayata geçirdiği önemli projeleri taçlandırıyor. Eğlence sektörünün başarılı isimleri 5 Aralık Perşembe akşamı Nossa Costa’da ödüllerine kavuşuyor.


JLL Ülke Başkanı ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkan Yardımcısı Avi ALKAŞ, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Ankara Üniversitesi Müze Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayşe Çakır İLHAN, Yeditepe Group Arge Yöneticisi Coşkun GEZER, Tema Park ve Müzeciler Derneği Başkanı Murat KARAKUL, Polin Waterpark Pazarlama Müdürü Şöhret PAKİS’in jüri üyeliğini gerçekleştirdiği ve Atraxion Magazine Dergisi tarafından düzenlenen Shining Star Awards, eğlence temalı tesislerden otel AVM eğlence alanlarına,...