02 / 05 / 2024

ego cepte

ego cepte

Ankara Büyükşehir Belediyesi, günümüz teknolojik gelişmelerine orantılı olarak uygulamaya koyduğu yenilikçi projelerden biriyle daha uluslararası alanda ödüle layık görüldü. “En umut vaat eden e-devlet ödülü” aldı.

Şubat 2024 enflasyon rakamları açıklandı, hesap kitap yapıldı! Emekliye işte tam bu kadar zam cepte!

Şubat 2024 enflasyon rakamları bu sabah TÜİK tarafından açıklandı, merakla beklenen rakamların açıklanmasından sonra hesap kitap yapıldı. Peki emeklilerin iki aylık zam oranı kaç oldu?

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, raylı sistem uzatma hatları için düğmeye bastı. Projeye göre, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattı uzatılacak.

Ankara'da toplu ulaşıma zam! Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? 

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. Peki Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Ankaralı öğrenciler dikkat! EGO Genel Müdürlüğü flaş bir açıklama yaptı!

Ankara'da yerleşik öğrencileri ilgilendiren bir duyuru EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapıldı. Resmi bir bildiride, 18 Ocak 2023 tarihinde 2023 yaz dönemi staj başvurularının sona erdiği ifade edildi. Detaylar haberimizde bulunmaktadır...

Carrefoursa’da temizlik ürünlerinde şok indirim! Tek üründe 56 lira cepte kalıyor! 17 Mart 2023 Fiyat Listesi

Deterjan grubu ürünlere büyük indirimler yapan Carrefoursa’da Omo Sıvı Deterjan 38 yıkıma 139,90’dan 56 lira birden indirime girerek 83,94 liradan satılmaya başlandı.  Carrefoursa’da başka hangi temizlik ürünleri indirime girdi?

Carrefoursa’da et ürünlerinde dev indirim! Her üründe en az 20 lira cepte! 13 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta et reyonundaki çeşitli ürünlerde indirim yapan markette dana kuşbaşının kilogram fiyatı  28 lira birden indirime girerek 249,90’dan 221,90 TL’ye, dana döş sarma 20 lira indirimle 215,90 TL’ye kadar indi. Peki Carrefoursa’da bu hafta başka hangi ürünler indirime girdi?

TMO’dan ayçiçek yağında şok indirim! Tam 50 liranız cepte kalıyor! 17 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Uygun fiyatlarla sunduğu ürünlerle hem üreticiyi hem de tüketiciyi destekleyen Toprak Mahsulleri Ofisi’nin son yaptığı indirim görenleri hayrete düşürdü.  Benzerlerine göre en az 50 lira tasarruf sağlayan 5 litre ayçiçek yağının 135 liralık fiyatını gören kapış kapış alıyor. Peki TMO’nun indirimli

Carrefoursa'da deterjan ve ayçiçek yağı fiyatları dipte! En az 30 TL cepte! 6 şubat 2023 Fiyat Listesi…

Türkiye çapında yaygın şube ağıyla hizmet veren Carrefoursa, farklı ürün gruplarında yaptığı indirimlere bu kez çok sevindirecek iki ürün grubunu ekledi. Deterjanlarda ve ayçiçek yağında büyük indirim yapan Carrefoursa’da Peros 10 kg deterjan tam 30 lira, Kırlangıç 4 litrelik ayçiçek yağı 50 lira bi

Promosyonda çığır açılıyor! Tek seferde 29 bin TL cepte! İşte detaylar!

Memur ve emeklilere yapılan zamdan sonra rekor fiyatların beklendiği promosyon anlaşmalarında bir kurum daha ön plana çıktı.

Toplu taşımada artık kullanamayacaklar! 65 yaş ve öğrenci kartı kullananlar için peş peşe açıklandı!

EGO’da indirimli olan 65 yaş, öğrenci kartı, engelli kartı gibi toplu taşıma kartı kullananlara kritik bir uyarı yapıldı. İşte detaylar!

Cepte IMEI kayıt ücretine büyük zam geliyor! IMEI kayıt ücreti yeni yılda kaç TL olacak?

IMEI kayıt ücretine yeni yılla birlikte büyük zam geliyor. Mobil telefonlarda IMEI ücretleri şimdi ne kadar? 2023’te IMEI ücretleri kaç TL zamlanacak?

SSK, BağKur, Emekli Sandığı Ocak 2023 zammında bu rakam cepte! Rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı! Hemen bakın

13 milyon emeklinin merakla beklediği SSK, BağKur, Emekli Sandığı Ocak 2023 zammında bu rakam cepte... Rakamı görenin ağzı resmen kulaklarına vardı... Hemen siz de bakın...

"Cepte rakam" diyerek yeni asgari ücreti açıkladı! İki aşamalı zam formülü...

 "2023 zammı ne kadar olacak?" sorusunun cevabı 7 milyondan fazla vatandaşı doğrudan, 81 milyon kişiyi ise dolaylı olarak ilgilendiriyor. Asgari ücret için zam formülleri konuşulmaya devam ederken bu yılkine benzer bir uygulamanın yapılmasının söz konusu olabileceği söyleniyor.

ego cepte Haberi

ego cepte

EGO Genel Müdürlüğü’nün Akıllı Ulaşım Sistemi EGO CEP’te projesi, Dünya E-Devletler Organizasyonu (WeGo) yarışmasında “En umut vaat eden e-devlet ödülü” aldı.


Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü Çin’in Chengdu kentinde düzenlenen törende Başkan Melih Gökçek adına, Seul Belediye Başkanı ve aynı zamanda Organizasyon Komitesi Başkanı olan Won Soon Park ve Chengdu Belediye Başkanı Ge Honglin’den EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu aldı. 


-BAŞKAN GÖKÇEK: “BÜYÜKŞEHİR ÖDÜL ÜSTÜNE ÖDÜL ALMAYI SÜRDÜRÜYOR”


Büyükşehir Belediyesi ve kurumlarının, gerçekleştirdiği hizmetleri sayesinde ulusal ve uluslar arası camiada ödül üzerine ödül almayı sürdürdüğünü kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Daha bir kaç gün önce 25 ülkenin 38 projeyle katıldığı ‘Kent aydınlatma projeleri’nde tüm rakiplerimizi geride bırakarak Dünya birincisi olduk. Bu kez de kent içi ulaşımında EGO Genel Müdürlüğü’nün uyguladığı ‘EGO CEP’te ile...