17 / 07 / 2024

Eğridere Yapı Anonim Şirketi

Eğridere Yapı Anonim Şirketi

Eğridere Yapı Anonim Şirketi bugün Burcu Öztürk tarafından 600 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

Bozyel Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bozyel Group Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Bozyel tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı'dan Katar'a 4 bin yatak kapasiteli Kovid-19 hastanesi!

Dorçe Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Katar'da 4 bin hasta kapasiteli prefabrik koronavirüs karantina hastanesi projesini bitirdi.  

İzmir Eğridere'deki evler için gereken yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, heyelan yaşanan Eğridere'yi ziyaret ederek evleri boşaltılan vatandaşlarla bir araya geldi. Kocaoğlu, belediye olarak gerekeni yapacaklarını söyledi.

İtibar İstanbul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İtibar İstanbul Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Güven Gökçe, Gencay Karademir ve Yusuf Sezgin ortaklığında kuruldu.

İşl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İşl Yapı Anonim Şirketi Ayşe Işıl Karadoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sam Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Global Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adem Kişeçok ve Mustafa Korkulu imzasıyla kuruldu.

Eğridere Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eğridere Yapı Anonim Şirketi bugün Burcu Öztürk tarafından 600 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.

SMY Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

SMY Yapı Anonim Şirketi, Muammer Mumcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi,1931 Sokak'ta kuruldu.

Bin Turizm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bin Turizm Yapı Anonim Şirketi, Halil Kütrem Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da İstanbul, Esenyurt, Gökevler Mahallesi, 555 Sokak' ta kuruldu.

Baybars Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baybars Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Cemal Üçbaşaran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Esenler, Menderes Mahallesi, 301 Sokak 'ta kuruldu.

Eşbah Yapı Aks 34 projesi geliyor!

Eşbah Yapı, Akyapı,ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen Tem 34 projesinin yüzde 65'i 9 ay içerisinde satıldı. Tem 34 projesini, Eşbah Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Eşbah ile konuştuk. İşte o röportaj...

Gölbahçe Sur Yapı satış fiyatları!

Gölbahçe Sur Yapı satış fiyatları 275 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İstanbul Sultanbeyli'de yükselen Gölbahçe Evleri projesinde dairelerin Eylül 2018 ylında teslim edilmesi planlanıyor...

Ekol Yol Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Yol Yapı Anonim Şirketi, Ali Alkaş Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 5 milyon TL sermaye ile 17 Mart'ta Beyoğlu, Kabataş Setüstü İnebolu Sokak 'ta kuruldu.

Eğridere Yapı Anonim Şirketi Haberi

Eğridere Yapı Anonim Şirketi


Eğridere Yapı Anonim Şirketi  bugün Burcu Öztürk tarafından 600 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu.


Eğridere Yapı Anonim Şirketi  Konusu:

 YAPI VE İNŞAAT 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaatla ilgili müteahhitlik faaliyetinde bulunmak. 2- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3- Her türlü inşaat taahhüt işleri;...