05 / 05 / 2024

eğriöz deresi

eğriöz deresi

DSİ mühendislerinden Nuri Tavşancıoğlu, Eğriöz deresinin kaplıcalar mevkiinden Reisbey Köprüsü'ne kadar olan bölümünün her iki yanına, tehlikeleri önlemek amacıyla 120 santim yüksekliğinde güvenlik teli çekildiğini söyledi...

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Türkiye elektrikli otomobil satışlarında ilk 5'e gözünü dikti!

Türkiye, bu senenin ilk iki ayında gerçekleştirdiği 8 bin 255 "tam elektrikli" otomobil satışı ile, birçok Avrupa Birliği (AB) ülkelerine kıyas ile daha iyi performans göstermiş oldu. 

Zorunlu trafik sigortasında yeni bir dönem başlıyor!

Zorunlu trafik sigortasında riskli basamaklarda yer alan sürücülerin poliçe sorununa çözüm için yapılan "Sigorta Aracıları Teklif Platformu” uygulamaya başlandığı kaydedildi. Yapılan platform uygulaması ile birlikte sürücülerin poliçeye ulaşması da kolaylaşmış olacak.

Büyük İstanbul depreminde can simidi deniz yolu olacak! İstanbullular bu bölgelere aman dikkat!

Beklenen büyük İstanbul depreminde yaşanacak en büyük sorunlardan birinin de ulaşım ve halkın tahliyesi olacağından yola çıkan İTÜ öğrencisi Yıldız, çözümü denizde buldu. “Deniz Yollu Afet Yönetimi” projesi, depremin ardından yaşanacak kötü senaryolara çeşitli çözümler getiriyor. İşte ayrıntılar...

Eylül ayında en çok konut aranan ilçe Beylikdüzü oldu

Eylülde konut satışları geçen senenin bu ayına göre yüzde 9.5 azalarak 102 bin 656 olurken, ocak-eylül döneminde ise 14,9 azalma ile 900 bin 74 oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Kiracılara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı! Kanun teklifi hazırlandı! Kiracılar dikkat!

Kira fiyatlarındaki yükselişe acil çözüm bulunmasına ilişkin çağrıda bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konutu olmayan vatandaşlara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı yapılması için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Fırıncılar isyanda! Ekmekte fiyat karmaşası devam ediyor!

Ekmek fiyatlarında son günler bir kargaşa yaşanıyor. Fırıncılar maliyetlerin arttığını söyleyerek isyan ederken, valilikler ise ekmeğe henüz zam yapılmadığına dair açıklamalarda bulunuyor. Peki ekmek fiyatları ne kadar? Fırıncılar ne istiyor?

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Öğrenciler, ay ortasında parasız kalma derdine son! Ziraat Bankası harçlık avans veriyor!

Ziraat Bankası, pek çok üniversite öğrencisinin yaşadığı bütçe problemine çözüm getirmek için faydalı bir uygulama başlattı. Ay ortasında parasız kalma derdine son verecek uygulama, burslu okuyan öğrencileri çok sevindirecek.

Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar?

Eşine tapu devri yapmak isteyenler, Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar? sorularını merak ediyor. İşte detaylar…

Beyaz eşyanız BİM 23 Eylül 2022 kataloğunda! İşte BİM 23 Eylül 2022 kataloğu!

BİM yeni aktüel ürün kataloğuna bayılacaksınız! İşte BİM 23 Eylül Cuma kataloğuna dair detaylar!

eğriöz deresi Haberi

eğriöz deresi

Yozgat'ın Sorgun ilçe merkezinden geçen Eğriöz deresinin her iki tarafına güvenlik teli çekiliyor. 

Eğriöz deresinin kaplıcalar mevkiinden Reisbey Köprüsü'ne kadar olan bölümünün her iki yanına, tehlikeleri önlemek amacıyla 120 santim yüksekliğinde güvenlik teli çekildiğini ifade eden DSİ mühendislerinden Nuri Tavşancıoğlu, "Bu proje yaklaşık 5 kilomerte uzunluğunda bir projedir. Yani derenin her iki yanına 2.5 kilometre civarında tel örgü çekilecek. Toplam 6 bin metrekare güvenlik teli çekmiş olacağız. 

Taban betonuyla birlikte 316 bin 565 liraya mal olacak olan proje 30 Kasım itibarıyla tamamlanıp teslim edilecek"...