13 / 05 / 2024

EİD İnşaat iletişim

EİD İnşaat iletişim

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Alpay İştegör Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Memurlardan yüzde 70 zam talebi! Memur-Sen bir bir açıkladı: Enflasyon farkı geçmişe dönük alacağımızdır!

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, enflasyon farkının geçmişe dönük alacak olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Anket sonuçları ortaya koydu! Çalışanların yüzde 61’i iş bırakmayı düşünüyor!

İş dünyasındaki insanların birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan sosyal paylaşım platformu LinkedIn'in son anketi büyük istifa dalgasını gözler önüne serdi. İşte sonuçlar…

Binlerce kişinin merak ettiği soru! Bağkur'da geçmişe dönük borçlanma var mı?

EYT düzenlemesinin içeriği halen bilinmiyor. 2023 yılına ötelenen EYT düzenlemesinde geçmişe dönük borçlanma, prim tamamlama imkanı 4A kapsamında çalışanlar için mümkün ancak binlerce Bağkur'lunun geçmişe dönük borçlanma yapması ek bir düzenlemeye bağlı.  

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ev sahipleri geçmişe dönük kiraları isteyebilir mi?

Eğer kiracılar evden çıkarken anahtar teslim tutanağına imza atmazsa, konut sahibi geçmişe dönük kiraları isteyebilir. Peki nasıl? İşte ayrıntılar...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Eşkina İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşkina İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyit Ahmet Eşkin tarafından kuruldu.

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Osma ve İsmail Ökce ortaklığında kuruldu.

EİD İnşaat iletişim Haberi

EİD İnşaat iletişim

EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Alpay İştegör Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 


EİD İnşaat Taahhüt Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Üsküdar, Burhaniye Mahallesi, Abdullahağa Caddesi, Beylerbeyi İş Merkezi,...