20 / 05 / 2024

Ekim enflasyonu belli oldu mu

Ekim enflasyonu belli oldu mu

TÜİK, ekim ayı enflasyon rakamlarını bugün saat 10:00'da açıklayacak. Piyasada TÜFE'de aylık bazda yüzde 1.84 artış bekleniyor. MB, doğalgaz ve elektrik zammının enflasyona yüzde 0,4 oranında yansıyacağını açıklamıştı

İstanbul Ticaret Odası açıkladı! İstanbul'un enflasyonu belli oldu...

İstanbul'da ocak ayında perakende fiyatlar aylık olarak yüzde 6,72, yıllık oranda ise yüzde 76,17 olduğu açıklandı.

İstanbul'un enflasyonu belli oldu! Yıllık enflasyon yüzde 74,88 oldu!

İstanbul Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamaya göre mega kent İstanbul'da aralık ayında perakende fiyatlar aylık yüzde 3,52, yıllık bazda ise, yüzde 74,88 şeklinde de oldu.

TMO fındık fiyatları belli oldu! Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar? 10 Ekim 2023 fındık fiyatları

Fındık fiyatları merak ediliyor. 10 Ekim itibarıyla fındık fiyatları belli oldu. Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? 10 Ekim 2023 güncel fındık fiyatları.

İstanbul'un haziran ayı enflasyonu belli oldu!

Mega kent İstanbul'da Haziran ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 3,46, toptan fiyatlar da 4,32 artış gösterdi. Yıllık bazda da, değişim oranı perakendede yüzde 55,19, toptan fiyatlarda da yüzde 64,27 şeklinde gerçekleşti.

TOKİ İstanbul kura takvimi! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

TOKİ kura çekimleri Kahramanmaraş merkezli yaşanılan depremlerden sonra ileri bir tarihe atıldığı bilgisi verilmişti. Peki TOKİ İstanbul kura çekim tarihi belli oldu mu? İşte detaylar!

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ arsa projesine dahil olan vatandaşlar 2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? sorularına yanıt arıyor. İşte soruların yanıtı...

TOKİ Kocaeli kura sonuçları 2023! TOKİ Kocaeli çekilişi ne zaman? TOKİ Kocaeli kura çekim tarihleri belli oldu mu?

TOKİ Kocaeli kura sonuçları gündemde yer alan konular arasındadır. Vatandaşlar, TOKİ Kocaeli kura tarihlerinin açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. İşte TOKİ Kocaeli kura sonuçlarına dair detaylar!

5-13 Ocak TOKİ 5. etap konut kura takvimi belli oldu! Çekilişler peş peşe gün gün yapılacak! İşte il il yeni kura...

TOKİ 5. etap kura çekim tarihi belli oldu. Peki bu hafta hangi iller kapsamında çekiliş yapılacak? İşte TOKİ sosyal konut 5. etap il il kura takvimi...

İstanbul'un enflasyonu belli oldu!

İTO verilerine göre, İstanbul'un aralık ayı enflasyonu yıllık bazda yüzde 92,97 olarak belirlendi. Böylece, İstanbul'un enflasyonu ekim ayında gördüğü rekor seviyeden ikinci ayda da düştü.

Emekli maaşlarında çok büyük deprem! Rakamları duyanlar küçük dilini yutuyor! Hemen tablo tablo bu yeni maaşlara bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen Ekim enflasyonu açıklandı! Emekli maaşlarında çok büyük deprem yaşanıyor! Rakamları duyanlar küçük dilini yutuyor! Hemen tablo tablo bu yeni maaşlara bakın...

İstanbul'da ekim ayının zam şampiyonu belli oldu! Kulaklarınıza inanamayacaksınız!

İstanbul’da Ekim ayının zam şampiyonu belli oldu. İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) açıkladığı verilere göre, İstanbul'da ekim ayında fiyatı önceki aya göre en fazla artan ürün yüzde 55,97 ile kadın kazağı oldu. Fiyatı en faza azalan ürün yüzde 12,76 ile lahana olarak tespit edildi.

İstanbul’da ekim ayı enflasyonu açıklandı! Son 27 yılın zirvesinde…

İstanbul’da tüketici enflasyonu ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 3.96 oranında arttı. Buna göre İstanbul’un enflasyonu son 27 yılın zirvesine çıkmış oldu. Açıklama İstanbul Ticaret Odası’ndan (İTO) geldi.

Ekim enflasyonu belli oldu mu Haberi

Ekim enflasyonu belli oldu mu


TÜİK, ekim ayı enflasyon rakamlarını bugün saat 10:00'da açıklayacak. Piyasada TÜFE'de aylık bazda yüzde 1.84 artış bekleniyor. Ekonomistlerin ekim ayı için enflasyon beklentileri, en yüksek yüzde 2.20 ve en düşük ise yüzde 1.43 aralığında yer aldı.


Enerji zammı yüzde 0.4 etki edecek


Bu arada Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, ekim ayında doğalgaz ve elektrik tarifelerinde yapılan ayarlamanın etkisiyle enerji fiyatları önemli bir oranda yükseleceğini, yükselişin enflasyona yüzde 0,4 oranında yansıyacağını açıkladı. Ekim ayından geçerli olmak üzere elektrik ve doğalgaza yüzde 9'luk zam yapılmıştı.


Yıllık enflasyon tahmini yükseliyor


Ekim ayı itibariyle elektrik ve doğalgaza yapılan zamların yanı sıra son günlerdeki hareket dışarıda bırakıldığında TL'nin genel çerçevede değer kaybetmesi nedeniyle yılsonu enflasyon beklentilerinin yükseldiği görülüyor. 2014 sonu TÜFE beklentisi ise bir önceki anketteki yüzde 8.70'ten...