27 / 04 / 2024

Ekin Varon

Ekin Varon

Hotel Same Night Turizm ve Tasarım Anonim Şirketi, Ekin Varon Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Fransa’daki 230 yıllık tarihi şato artık Türk şirketin!

Fransa’da faaliyet gösteren Ekin Grubu Tarihi ve doğal güzellikleriyle Batı Fransa’daki 230 yıllık tarihi şatonun yeni sahibi oldu... Söz konusu şatonun içerisinde  150 kişilik konferans salonu, 30 oda, sauna, özel bir restoran, hamam ve düğün salonu bulunuyor...

İstanbul'da konut fiyatları son 5 yılda 10 kat arttı!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. İstanbul’da konut birim metrekare fiyatını Ekin ayında 41,766 TL olurken kentte son 5 yılda konut fiyatları yaklaşık 10 kat arttı.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z Ekin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekin tarafından kuruldu.

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Katron Enerji İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekin Şakar tarafından kuruldu.

Ağustos ayı Aile Destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Onay gelir gelmez PTT'den hemen 1250 TL'yi çekin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşa destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda dar gelirlilere 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapıyor. İşte detaylar...

Evde bakım aylığı alanlara müjde! Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Bu parayı hemen çekin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca bakıma muhtaç hasta, engelli ya da yaşlı yurttaşlara ve ailelerine her ay belirli tarihlerde yardım yapıyor. Hak sahipleri, 10 Ağustos 2023 evde bakım maaşı yatan iller listesini araştırıyor. Peki, evde bakım aylığı ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Yüz binlerce emekliyi ilgilendiriyor! Hesaplara en az 1.945 TL yattı! PTT'den veya hesabınızdan hemen çekin...

Sosyal Güvenlik Kurumu Emekli Sandığı kapsamında emekli, vazife malulü, malul, dul ya da yetim aylığı alanların temmuz maaşı zam farklarının yatırılmaya başladığını duyurdu. 

Ziraat Bankası'ndan o parayı hemen çekin. Yoksa devredilecek

Ziraat Bankası'ndan ‘’Paranızı Çekin’’ uyarısı geldi Son işlem için tarih verildi ve yapılmazsa paralar TMSF’ye devredilecek.

Eken paraları torba torba alıp eve götürüyor ev araba bağ bahçe alıyor. Koşun gidin alın ekin

Çiftçiler hangi ürünlerden para kazanıldığını merak ediyor. İşte çiftçilere para kazandıran önemli bir bilgi daha.

Çiftçiler zengin olmak istiyorsanız size bir öneri daha. Ekin sonra arkanıza yaslanıp paranızı bekleyin

Çiftçilikten daha fazla para kazanmak isteyen vatandaşların ekmesi gereken bazı besinler var. İşte o besinlerden bir tanesi de meyan kökü...

Ne peynir ne süt ne de un bu kadar gitmedi... Marketlerde en çok bu satıldı. Siz de ekin zengin çiftçi olun

Özellikle Rusya ve Ukrayna arasında meydana gelen savaştan sonra en çok satılan ürünlerden biri olan ürün çiftçilerin iştahını kabarttı. İşte o ürün hakkındaki detaylar...

Türkiye'de neredeyse girdiğiniz her evde ondan bulursunuz... Çiftçiler ekince satmama ihtimaliniz yok. İşte o bitki

Bazı bitkiler vardır ki ektikten sonra onu satmamak mucizedir İşte o bitkilerden biri hakkında bilgiler verildi. Çiftçilere 'mutlaka ekin' denilen listede yer aldı.

Ekin Varon Haberi

Ekin Varon

Hotel Same Night Turizm ve Tasarım Anonim Şirketi, Ekin Varon Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık'ta kuruldu. 


Hotel Same Night Turizm ve Tasarım Anonim Şirketi iş konusu; 1.       Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu gibi konaklama tesislerine ait oda ve birimlerini sözleşme kapsamında kiralamak, kiraya vermek ve kiralanmasına aracılık etmek. Bu birimlerin bilgisayar, tablet ve mobil cihaz yazılımları ile pazarlamasını ve satışını yapmak.  2.       Konusu ile ilgili bilgisayar, tablet, mobil cihaz uygulamalarını geliştirmek, satmak. Yazılım uygulamaları konusunda şirketlere yazılım ve danışmanlık hizmeti sağlamak.  3.       Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları...