28 / 04 / 2024

Ekinözü mesire alanı ne zaman açılacak

Ekinözü mesire alanı ne zaman açılacak

Ekinözü Mesire Alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade etti.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne mesire alanı inşa ediliyor!

Ekinözü’ne yapılmakta olan mesire alanında incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, ilçe belediyeleri ile koordineli çalışarak hizmetin en iyisini sunmaya gayret ettiklerini söyledi.

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altınsepeti büyük kampanyasının duyurdu. Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik alan herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye ediyor. Peki Altınsepetin'de altın kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınsepeti 14 EKim 2022 fiyat listesi...

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi için imzalar atıldı!

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOĞAKA) desteği ile kazandırılması planlan Sağlık Turizmi Merkezi’nin yapımı için sözleşme imzalandı.

Gaziler Dağı Mesire Alanı sosyal tesisleri kiraya verilecek!

Kocaeli Büyükşehir Beledeyisi tarafından Gaziler Mahallesi Mesire Alanı içindeki çay bahçesi, kafeterya ve sosyal tesis kiraya verilecek. Kapalı teklif usulüyle gerçeleşek olan ihale 20 Mayıs 2019 tarihinde saat 10:00 da yapılacak.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Ekinözü ilçesinde hayata geçirilecek olan Ekinözü Abdurrahim Karakoç Sosyal Tesisleri’nin inşaatında sona gelindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 300 ovamızı sit alanı ilan edeceğiz!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''258 ovamızı sit alanı ilan ettik. Bunu 300'e çıkartacağız'' diye konuştu.

Beykoz Belediyesi, mesire alanını Okçular Vakfı’na verdi!

Beykoz Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan kiraladığı mesire alanının kullanım hakkını 2043 yılına kadar 'bedelsiz bir şekilde' Okçular Vakfı’na verdi...

Ekinözü mesire alanı ne zaman açılacak Haberi

Ekinözü mesire alanı ne zaman açılacak


Ekinözü Mesire Alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade etti.


Ekinözü’nde 13 bin metrekarelik alanda kurulan mesire alanı içerisinde restoran, wc, gölet, futbol sahası, basketbol sahası, 2 adet çocuk oyun alanı, kamelya, piknik masaları, kent mobilyaları montajı tamamlanmış olup çim serimi ve toprak tesviye çalışmalarını yerinde inceleyen Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Sayim Ata, mesire alanının bayrama yetiştirileceğini ve halkın hizmetine sunulacağını söyledi.



Kahramanmaraş Büyükşehir...