29 / 04 / 2024

Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi projesi

Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi projesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbway Sağlık Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile M.H.A.H.Ahmed Masood tarafından kuruldu.

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Ercan tarafından kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Clinitur Sağlık Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Clinitur Sağlık Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Enes Arslan tarafından kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi projesi Haberi

Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi projesi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temel atma törenini yaptı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Orta içme mevkiinde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Milletvekilleri Habibe Öcal ve İmran Kılıç, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Eker Teşekkür Etti

Programda açıklamalar yapan Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, “Bu eser Ekinözü’nün turizm değerini artıracaktır. Bu yatırımın ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ekinözü Kaymakam Vekili Talat Tabur ise, “Sağlık turizmi noktasında çok önemli bir açığı kapatacak tesisi...