17 / 05 / 2024

EKODesign Konferansı gerçekleşti

EKODesign Konferansı gerçekleşti

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen EKODesign Konferansı, 9 Nisan 2015 Perşembe günü, “Yeşil Motivasyon” teması ile AKG Gazbeton ana sponsorluğunda, Geberit konuşmacı sponsorluğunda YEM'de gerçekleşti.

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Ev ve Şehir Seminerleri’nin 17’incisi gerçekleşti!

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Ev ve Şehir Seminerleri’nin 17’incisi gerçekleşti.

Balıkesir Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı.

Serbest Mimarlar Derneği Çalıştayı 2017 gerçekleşti!

SMD’ler Çalıştayı 2017, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul Levent’te bulunan Kaleseramik Merkez Binasında gerçekleşti.

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Şanlıurfa Hilvan’da inşa edilecek 98 konutun ihalesi gerçekleşti!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Hilvan’da inşa edilecek 98 konutun ihalesi gerçekleşti.

Gayrimenkul sertifikaları paneli bugün gerçekleşti!

Gayrimenkul sertifikasının lansmanı bugün gerçekleşti. Gayrimenkul sertifikaları ise nisan ayında işlem görmeye başlayacak.

İzmir Opera Binası'nın ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aralık 2016'da ihalesi gerçekleşen Karşıyaka'da inşa edilecek opera binası için ikinci kez ihaleye çıktı. 1350 günde tamamlanacak projenin ihalesi dün gerçekleşti.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin katılım toplantısı gerçekleşti!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin paydaş katılım toplantısı gerçekleşti. Toplantıda projenin şirketin yetkilisi “kaç ağacın kesileceğinin belli olmadığını, hesaplama çalışmalarının sürdüğünü” açıkladı.

Şahinbey Belediyesi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Şahinbey Belediyemizin Mart ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında gerçekleşti.

EKODesign Konferansı gerçekleşti Haberi

EKODesign Konferansı gerçekleşti

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından bu yıl 8’ncisi düzenlenen EKODesign Konferansı, 9 Nisan 2015 Perşembe günü, “Yeşil Motivasyon” teması ile AKG Gazbeton ana sponsorluğunda, Geberit konuşmacı sponsorluğunda, YAPI Dergisi bilgi ortaklığında, Arkitektbedriftene, ÇEDBİK, GYODER, İNDER, Türkiye İMSAD ve ULI Türkiye işbirliğinde YEM’de gerçekleştirildi. 


8 yıldır yarattığı tartışma ortamı ve yayınları ile ülkemizde sürdürülebilir tasarım ve kentleşmenin önünü açmayı hedefleyen EKODesign, bu yıl da “Yeşil Motivasyon” kavramının çevresel, ekonomik ve toplumsal boyutları ile ele alındığı oturumlar birbirinden beslenen birçok disiplini bir araya getirdi.


EKODesign Konferansı’nda bu yıl, önümüzdeki dönemde şehirleri ve hayatımızı değiştirecek Yeşil Bina Yönetmeliği, akıllı kentsel dönüşümün hızlandırılmasında yeni bir model olan "Akıllı Şehir Projesi" gibi konular ele alındı. Sürdürülebilir şehirler adına bu önemli konuların yanı sıra mimaride motive eden, girişimci, ilham...