02 / 05 / 2024

Ekolojik Muratlıköy

Ekolojik Muratlıköy

Gayrimenkul yatırım danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel, 1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kurarak, gayrimenkul alım-satım -kiralama, proje geliştirme konularında danışmanlık yapmaktadır.

Murat Çelikel: Turizm yatırım alanları yeniden planlanmalı

AKEM Proje&Gayrimenkul'ün kurucusu H.Murat Çelikel ile Ankara özelinde ve Türkiye genelinde gayrimenkul sektörünün durumunu konuştuk. Nereler prim yapıyor? Sektörün sıkıntıları neler? İşte Çelikel'in açıklamaları...

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy'de samandan hizmet binası!

Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor. Bu bina Türkiye'de ilk olarak imece usulü yapılıyor.

Kadıköy'de samandan bina inşa ediliyor!

Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren Kadıköy Belediyesi, 40’a yakın gönüllü ile birlikte yığma saman balyasından Ekolojik Yaşam Parkı ve Kompost Eğitim Merkezi inşa ediyor

Kadıköy'e Ekolojik Yaşam Parkı kurulacak!

Kadıköy Belediyesi, Eğitim Mahallesi'nde bulunan Kemal Sunal Parkı'na Ekolojik Yaşam Parkı kuracak. Parka, 60 metrekarelik Kompost Eğitim Merkezi inşa edilecek.

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor!

Türkiye’nin ilk ekolojik yuvası Kadıköy’de açılıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Ekolojik Çocuk Yuvası 15 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla saat 15.00’de açılacak.

Kadıköy'e ekolojik kreş geliyor!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgi vererek, ekolojik kreşi yakın zamanda hizmete açacaklarını belirtti.

Malatya'ya Ekolojik Spor Köyü geliyor!

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un başkanı Adil Gevrek kulübün kongresinde önemli bir projeyi de kamuoyu ile paylaştı. Adil Gevrek, “Ekolojik Spor Köyü” projesiyle Malatya’nın sporuna önemli bir yatırım olacağını söyledi.

Leonardo DiCaprio ekolojik tatil köyü yapıyor!

Çevreci eylemlere desteğiyle bilinen aktör Leonardo DiCaprio, Belize'de aşırı balık avlama, kum çekimi ve kaçak ağaç kesimleri nedeniyle "ekolojik yıkımın eşiğinde" olan bir adayı satın alıp "eko turizme" açmaya hazırlanıyor.

Harran'da Ekolojik Kadın Köyü kuruluyor!

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un bağışladığı 10 dönüm arazi üzerine şiddet gören kadınlara yönelik 'Uluslararası Ekolojik Kadın Köyü' çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa'ya Ekolojik Kadın Köyü kurulacak!

Şiddet mağduru kadınlarla çocukları için Şanlıurfa'da ekolojik tarım köyü kurulacak. Köyde meslek kursları ve rehabilitasyon imkânı da sunulacak..

Kadıköy Moda'ya yat limanı mı yapılıyor?

Kadıköy Kent Dayanışması, İBB 'nin Kadıköy meydan projesine eklenen 3. aşama ile moda sahilinin doldurularak yat limanı yapılacağını iddia etti. Dolgu alan yapılmasının ekolojik dengeyi bozacağı açıklandı.

Van'da 12 dönüm arazide ekolojik köy kurulacak!

Türkiye'nin ilk en büyük Ekolojik Köyü Van'da kurulacak. 12 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan proje Güneş Evi, Perma Tarım, Saman Evi gibi unsurlardan oluşacak ve evsel atıklardan gübre, foseptikteki metan gazı enerjiye dönüştürülecek.

Kartepe'de köy kadınlarına turizm eğitimi verildi!

Kartepe Belediyesi tarafından Ekolojik ve Sağlıklı Yaşam Köyü Ketenciler'de yürütülen "Bir Başka Yaşam Mümkün" adlı proje dahilinde Ekoköy'deki girişimci köy kadınlarına turizm eğitimleri verilmeye başladı.

Ekolojik Muratlıköy Haberi

Ekolojik Muratlıköy

Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı sektörünün önde gelen isimlerinden Hasan Murat Çelikel,  Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nden  mezun olduktan sonra bir süre Kamu sektöründe çeşitli görevlerde bulunmuştur. 


1990 yılında AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje şirketini kuran Murat Çelikel, o tarihten bu yana gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atmaktadır.


AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje, gerek arsa, arazi, bina, konut, işyeri, AVM; gerekse sanayi, fabrika, lojistik depolar ve turistik tesislerin alım-satım ve kiralanması konusunda müşterilerine danışmanlık, proje geliştirme ve planlama hizmeti vermektedir. 


Murat Çelikel yönetimindeki AKEM Gayrimenkul Danışmanlık&Proje, gayrimenkul değerlendirmelerinde ekolojik projeler ve doğal yaşam alanlarının planlanması çalışmalarına büyük önem vermekte, yeşili koruyarak, yeşille iç içe yaşam alanlarının artırılması için çalışmaktadır.


Ekolojik Muratlıköy Projesi, Beypazarı Kentsel Tarımsal Ekolojik Sera ve Termal Projesi, Akem Gayrimenkul'ün şu sıralar devam eden projeleri olarak öne...