28 / 04 / 2024

EKOS COTTO tuğlaları fiyatları

EKOS COTTO tuğlaları fiyatları

Türkiye'nin ateş tuğlası tekniğiyle Klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası olan EKOS Klinker Tuğla, yaz ayları için EKOS COTTO zemin kaplama tuğlaları üretiyor.

Cam tuğlalar ile inşaatta yeni bir dönem başlıyor!

İsviçre'de yaşayan bilim insanları inşaat alanında çok fazla ses getirecek yeni bir ürünle piyasaya çıktılar. Devrim niteliğinde bir malzeme olan cam tuğlalar üretilmeye başlandı. Peki cam tuğlalar nerede ve nasıl üretiliyor?

Doğalgaz krizi çimento sektörünü vurdu!

Enerji tüketiminde ikinci sektör konumunda bulunan çimento fabrikalarının doğal gaz kesintileri sebebiyle büyük bir kısmının üretime ara vereceği aktarılırken, fırının içindeki tuğlaların dökülmesi sebebiyle bozulan bir fırının 9 aya kadar üretimden kopabileceği belirtiliyor.  

Filistinli inşaat mühendisi Majd Mashhawari'den inşaat sorununa çözüm!

Filistinli genç inşaat mühendisi Majd Mashhawari, “Green Cake” adını verdiği ve atıklardan üretilen tuğlalar ile Filistin’de yaşanan inşaat sorununa çözüm getiriyor...

Maltepe ve Hasdal kışlaları nereye taşınacak?

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Grup Toplantısı’nda konuştu. Başbakan Yıldırım, "Tankların çıktığı kışlaları şehir dışına taşıyoruz'' dedi.

Çin Seddi'nin yüzde 30'u yok oldu!

Çin Seddi 10 milyondan fazla turist tarafından ziyaret ediliyor. Köylülerin inşaat, turistlerin ise 'hatıra' amacıyla çaldığı tuğlalar Çin Seddi'nin yüzde 30'unu yok etti.

Sinop’taki tarihi ev tehlike saçıyor!

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor. Kaleyazısı Mahallesi Öztürk Sokak’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi evin çatısından kopan tahtalar ve yerinden oynayan tuğlaları mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor!

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor. Kaleyazısı Mahallesi Öztürk Sokak’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi evin çatısından kopan tahtalar ve yerinden oynayan tuğlaları mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Işıklar Yapı'dan yeni kaplama tuğla serisi!

Kırmızı, kahverengi, sarı kaplama tuğla ve köşe tuğlaları artık,12mm kalınlığında eskisi kadar sağlam, daha ince ve daha hafif üretilebiliyor. Herhangi bir şekilde boya gerektirmeden çok uzun yıllar ilk günkü gibi kendisini korur.

EKOS Klinker'in yeni ürünü; Nostaljik tuğla serisi!

Eski fotoğraflarda gözümüze çarpan tuğla evler, içimizde engel olamadığımız bir sıcaklık yaratıyor. Bizleri bir anda yıllarca öncesine ve unutamadığımız çok güzel günlere götürüyor.

Ekos Klinker Tuğla Bozüyük'te fabrika açıyor!

Dekoratif cephe ve zemin kaplama tuğlaları, klinker tuğla, cotto ve terracotta ürünlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Ekos Klinker Tuğla, faaliyete geçecek yeni fabrikası ile üretim kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor.

Ekos Klinker Tuğla yeni fabrikasını açmaya hazırlanıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üreten Ekos Klinker Tuğla firması, yeni fabrikasını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Firma kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor..

Ekos Tuğla yeni fabrika açıyor!

Ateş tuğlası tekniğiyle klinker tuğla üreten Ekos Klinker Tuğla firması, yeni fabrikasını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Şirket, bu adımla pek çok yeni ürünü piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Ekos, Beyaz Kaplama Tuğla üretti!

Yaz aylarında özellikle yapılarda tercih edilen renklerin başında beyaz geliyor. Klinker tuğla üretiminde Türkiye’nin ilk ve tek üreticisi EKOS’un serisinde yerini alan Beyaz Klinker Tuğlayı tanıttı

EKOS COTTO tuğlaları fiyatları Haberi

EKOS COTTO tuğlaları fiyatları
Türkiye'nin ateş tuğlası tekniğiyle Klinker tuğla üretimi gerçekleştiren tek fabrikası olan EKOS Klinker Tuğla, yaz ayları için EKOS COTTO zemin kaplama tuğlaları üretiliyor. Bahçe, yürüyüş yolu, havuz kenarı, balkon ve teraslar gibi dış mekanlara uygulanan ürün, uzun ömür, kaydırmazlık ve dış etkenlere karşı dayanıklılık vaat ediyor. EKOS COTTO'lar nar (EKOS KIRMIZI), doğal (EKOS sarı), kahve (EKOS kahve) ve beyaz (EKOS beyaz) renk alternatifleri satışta. Ürün, özellikle havuz kenarları için tercih...