15 / 05 / 2024

Ekrem Biçkioğlu

Ekrem Biçkioğlu

Boronotürk Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Biçkioğlu, A. Ahmed O Elbaruni tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ekrem Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Zanyap İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zanyap İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Duran ve Ekrem Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

Roche Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roche Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kayacıoğlu ve Erhan Ünal ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanala karşı hukuki, vicdani mücadelemizi sonuna kadar vereceğimizi ve bu konuda kararlı olduğumuzu buradan ifade edeyim. Herkesi de kendi alanında, sorumluluk alanında göreve davet ediyorum” dedi...

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un en önemli tehdidi depremdir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul için korktuğunu belirterek "İstanbul'un birinci sıra, en önemli tehdidi depremdir" dedi. İmamoğlu, "İstanbul'un her gün deprem gerçeğinin farkında olarak hayatına devam etmesini istiyoruz" dedi..

Ekrem İmamoğlu'ndan Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu’na Kanal İstanbul sunumu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’nu, Kanal İstanbul konusunda ayrı ayrı bilgilendirdi.  

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili siyasileri bilgilendirme kapsamında Meral Akşener'le konuştu. Meral Akşener, "İstanbul’da ikamet eden bir şahıs olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım” dedi...

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için inceleme kararı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum’daki milyonluk usulsüz villası için bakanlık adım attı. Rapor hazırlayacak olan müfettişler gerekirse savcılığa suç duyurusu yapacak...

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için 'usulsüz çıktı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum Yahşi’de eşi Dilek İmamoğlu adına satın aldığı villanın turizm tesis alanına yapıldığı ve İmamoğlu’na yasaya aykırı şekilde kat mülkiyeti tapusu verildiği iddia edildi. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Ayasofya tapusu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu meclis kürsüsünden Ayasofya’nın 19 Kasım 1936 tarihli tapusunu göstererek “Büyük harflerle ‘Ayasofya Kebir Cami’ diye tapu düzenleniyor. Toplumun belli kesimlerini karşı karşıya getirmenin hiçbir anlamı yoktur” diye konuştu. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı ile ilgili de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu: Esenyurt bir imar faciasıdır!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt’ta can kaybına neden olan sel felaketle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...

Ekrem Biçkioğlu Haberi

Ekrem Biçkioğlu
Boronotürk Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Biçkioğlu, A. Ahmed O Elbaruni tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Boronotürk Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,...