03 / 05 / 2024

Ekrem Demirci kimdir

Ekrem Demirci kimdir

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirtti.

Konya'da yüksek metrekareli evlere talep arttı!

Konya’nın hatta Türkiye’nin lokomotifi olan inşaat sektörü her geçen gün çemberi genişleyen bir alan haline geldi. Konya’daki müteahhit sayıları da gün geçtikçe artıyor...

Ekrem Korkmaz kimdir? Pera GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ekrem Korkmaz nerelerde çalıştı? Pera GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Ekrem Korkmaz ile ilgili merak edilenler...

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üye'liği yapan Ekrem Burcu kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Burcu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Burcu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Burcu kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Burcu kimdir? Ekrem Burcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ekrem Burcu'nun biyografisi...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut daha önce hangi görevlerde bulundu?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçil Ekrem İmamoğlu kimdir? Ekrem İmamoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Ekrem Yüce kimdir?

Ekrem Yüce, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Ekrem Yüce kimdir? Ekrem Yüce bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ekrem Demirci: Döviz değil, konut alın!

KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci, vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Vatandaş elindeki dövizi bozdurarak borsa ve gayrimenkul gibi Türk enstrümanlarına yatırım yapmalı” dedi

Arap yatırımcılar Konya'ya geliyor!

Konya Ticaret Odası (KTO) VE KOMÜT işbirliği ile Konya’nın önde gelen firmaları ile birlikte bir araya gelindi. KTO Başkanı Selçuk Öztürk ve KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci öncülüğünde Konya’ya Arap yatırımcıların davet edilmesi konusunda çalışmalar başlatıldı.

Ekrem Demirci: Konya'da konut eksiği var!

KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci, Konya'daki inşaat sektörünün son durumu değerlendirdi. Başkan Demirci yaptığı açıklamada Konya’da konut eksiği olduğuna dikkat çekti.

KOMÜT inşaat fuarlarına katılacak!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci, KOMÜT'ün 2011 yılında 77 kişi öncülüğünde kurulduğunu ifade ederek, şu an bünyelerinde 9 icra, 58 yönetim ve 200'e yakın üyenin olduğunu vurguladı.

Ekrem Demirci kimdir Haberi

Ekrem Demirci kimdir

Konya Müteahhitler Birliği Başkanı Ekrem Demirci (KOMÜT) birliğin amacı ve inşaat sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Ekrem Demirci ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünü daha da geliştirmek ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için birlik kurma ihtiyacı duyduklarını belirtti.


“ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”


Son yıllarda hızlı bir büyüme gerçekleştiren ve ülke ekonomisine büyük katma değer kazandıran inşaat sektörünün kurumsal olarak da vücut değiştirdiğini dile getiren Demirci, “Konya'da sektörel sorunların çözümü ve işbirliğinin artırılması adına sektörümüzde hizmet eden arkadaşlarımızla bir araya gelerek yeni bir yapılanma oluşturduk. Konya Müteahhitler 


Birliği tedarikçilerimize, çalışanlarımıza, yatırımcılarımıza, ev ve iş yeri sahibi olmak isteyen hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarına başlamış bulunmaktadır” dedi.


“ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI ARTIRILACAKTIR”


Türkiye'nin ve Konya'nın en hızlı büyüyen ve ekonominin lokomotifi olarak gösterilen inşaat sektöründe...