28 / 05 / 2024

Ekrem Demirtaş sağlık turizmi

Ekrem Demirtaş sağlık turizmi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 365 oda başkanı istişare toplantısına katılan İTO Başkanı Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan İzmir'in sağlık turizmi projeleri için destek istedi, olumlu yanıt aldı..

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'tan İzmit'teki sağlık çalışanlarına konut müjdesi!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı sosyal konut projesi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için gerçekleşen basın toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sağlık çalışanlarına önemli bir müjde verdi

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları’nın tanıtım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta hedef sağlık çalışanı ve dar gelirli" dedi.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık ve turizm merkezi olmalı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'in yılan hikayesine dönen Balçova İnciraltı planlarının artık yürürlüğe girerek bölgenin sağlık ve termal turizmine açılmasını umut ediyoruz" dedi.

Ekrem Demirtaş: İzmir sağlık turizminin başkenti olabilir!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir, sağlık turizminin başkenti olabilecek potansiyele sahip" diyerek, hükümetin vereceği destekler ile bunu gerçekleştirebileceklerini dile getirdi

İzmir sağlık turizminin başkenti olabilir!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir, sağlık turizminin başkenti olabilecek potansiyele sahip" diyerek, hükümetin vereceği destekler ile bunu gerçekleştirebileceklerini dile getirdi

İzmir, sağlık turizminin başkenti olmaya aday!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Demirtaş, "İzmir, sağlık turizminin başkenti olabilecek potansiyele sahip. Hükümetin desteğiyle bunu yapabiliriz. Öncelikle İnciraltı Bölgesi’ni sağlık kampüsü olarak planlamamız gerekiyor" dedi.

Ekrem Demirtaş: İzmir sağlık ve termal turizminin başkenti olabilecek!

Sağlık turizmi için termal kaynaklar iyi değerlendirmesi gerektiğini söyleyen İzmir Ticaret Odası Başkanı Demirtaş, 59 termal kaynağı ile İzmir'in termal turizmi için zengin bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık merkezi olsun!

Ekrem Demirtaş İnciraltı'nın modern bir sağlık üssü haline getirilmesinin İzmir'e çok büyük yararlar getireceğini söyledi. Demirtaş, EXPO 2015 ve EXPO 2020'ye aday olan İzmir'in sağlık turizmi açısından çok önemli bir fırsat yakaladığını belirtti...

Ekrem Demirtaş: Sağlıkta başkent olma şansımızı kaybetmeyelim!

Ekrem Demirtaş, sağlık teması ile EXPO 2015 ve EXPO 2020 'ye aday olan İzmir'in sağlık turizminin başkenti olma konusunda çok önemli bir fırsat yakaladığını belirtti.

Dumankaya Miks projesinde eczane ve sağlık üniteleri satışta!

Dumankaya Miks Halkalı projesinde bölgenin en büyük hastanesine komşu eczane ve sağlık üniteleri satışa sunuluyor

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

Ekrem Demirtaş sağlık turizmi Haberi

Ekrem Demirtaş sağlık turizmi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 365 oda başkanı istişare toplantısına katılan İTO Başkanı Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan İzmir'in sağlık turizmi projeleri için destek istedi, olumlu yanıt aldı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve 365 Odanın başkanı, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. TOBB'a bağlı oda başkanlarının katıldığı istişare toplantısında konuşan TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanı ve İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş da, "hayırlı olsun" dileklerini iletti. 


Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde iş dünyasının her zaman yanında olduğunu belirten Demirtaş, teşekkür ederken, "Aynı desteğin Cumhurbaşkanlığınız döneminde de sürmesini istiyoruz. Türkiye'yi daha ileriye taşımak için yapacağınız çalışmalarda biz de elimizden geldiğince katkı koymaya devam edeceğiz" dedi. Demirtaş ayrıca, Ekonomi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin kuruluşu konusunda Başbakanlığının son günlerinde destek...