25 / 07 / 2024

Ekrem Ünlü bayat yatırımları

Ekrem Ünlü bayat yatırımları

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, ilçede halen devam eden ve 2015 yılı içinde yapılacak yatırımlar hakkında değerlendirme yaptılar.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sosyal konut açıklaması! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini belirleme kurasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal konut çalışmalarına değinen İmamoğlu, mülk sahiplerine iş birliği çağrısında bulundu.

Ekrem İmamoğlu: Tarkan'ın imar talebi her vatandaş gibi değerlendirilir!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisi için istediği imar izni hakkında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilgim yok, ben de basından okudum. Varsa her vatandaş gibi talebi değerlendirilir, bakılır" dedi...

İşte Ekrem İmamoğlu’nun 100 günlük karnesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, görevdeki ilk 100 gününü tamamladı. İşte İmamoğlu’nun 100 günlük karnesi...

Bayat Belediyesi'nin imar çalışmaları hızla sürüyor!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, bir kenti imar ederken halkında gönlünü kazanmaya çalıştıklarını söyledi.

Bayat Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları yapıyor!

Her mahalleye hizmet götüren Bayat Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden sürdüyor. Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, devam eden yaya kaldırım, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek bildi aldı.

Çorum Bayat Belediyesi’nden dere Islahı!

Çorum Bayat Belediyesi tarafından dere ıslah ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başkan Ünlü, meydana gelebilecek su taşkınların önlenmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Bayat'ta TOKİ konutları için yer belirleniyor!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Salim Uslu: Çorum'da yol sorunu kalmayacak!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret etti. Ekrem Ünlü, "İlçemizin sorunları ve taleplerimiz sayenizde gerçekleşiyor" dedi

Ekrem Ünlü Bayat yatırımlarını değerlendirdi!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, ilçede halen devam eden ve 2015 yılı içinde yapılacak yatırımlar hakkında değerlendirme yaptılar.

Üsküdar'daki Ekrem Koçak Atletizm Pisti yıkılıyor!

Birçok ünlü atletin yetişmesinde rol oynayan Üsküdar'daki Ekrem Koçak Atletizm Pisti yıkılıyor. Pistin yerine son derece modern bir spor kompleksi inşa ediliyor. Bu ay içinde yıkım çalışması tamamlanacak...

Ekrem Demirtaş: İzmir, Lojistik Merkezi olabilir!

Ekrem Demirtaş, "İzmir konumu, Avrupa ve dünya pazarlarına yakınlığı, uygun yatırım alanları, OSB'leri, üniversiteleri, kalifiye işgücü ve Ege'deki diğer yabancı yatırımlar ile birlikte lojistik üs olmaya çok uygun" dedi

Caprice Gold İstanbul'da 5 günlük devre mülk 30 bin TL!

Caprice Gold İstanbul projesinde beş günlük devre mülklerin fiyatları 30 bin liradan başlıyor!

Milli Emlak'tan Tuzla Aydınlı'da satılık arsa!

Milli Emlak, Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde bulunan 149.70 metrekarelik arsayı ihale ile satacak

Ekrem Ünlü bayat yatırımları Haberi

Ekrem Ünlü bayat yatırımları


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, ilçede halen devam eden ve 2015 yılında yapılacak yatırımlar hakkında değerlendirme yaptılar. 

Değerlendirmede Kundıızlu Barajı, Bayat Çayı ıslahı. Kuşça Çimen Yaylası, çocuk parkı. Devlet Hastanesi. Atıksıı Arıtma Tesisi, Çorum_Bayat_Çankırı yolu, SGK binasının yapımı, afet konutlarının yapımı, askerlik binasının adalet sarayı olarak restore edilmesi, Tımarlı (Kızılırmak) sulama suyu, sebze pazarı üstünün kapatılması, Gençlik Merkezi yapımı gibi yatırımlar ele alınarak durum tespiti yapıldı. 



Çorum...