07 / 07 / 2024

Elazığ arsa ihaleleri

Elazığ arsa ihaleleri

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 35 adet arsayı 48 milyon 314 bin 962 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! Bu iki ilde 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla fırsatı!

Milli Emlak, Tokat ve Trabzon'daki 3 arsa ve 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Tokat ve Trabzon'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 3 şehirde Temmuz 2024 fırsatı! 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

2 şehirde 40 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

İzmir ve Antalya'daki 40 adet arsa ve arazi satışa sunuldu. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan üç şehirde yüzde 20 indirimle arsa ve arazi fırsatı! 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arsa ile arazileri 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Satış ihaleleri 26 Haziran ve 16 Temmuz'da yapılacak.

İzmir ve Afyonkarahisar'da satılık 5 arsa! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 12 Temmuz'da yapılacak.

Sakarya'daki 2 arsa ile Kocaeli'deki 2+1 konutlar ve 1 adet arsa satılıyor!

Sakarya Ferizli ve Kocaeli Başiskele'de yer alan 3 adet arsa ile 2 adet 2+1 konut satılıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Çanakkale ve Manisa'daki 35 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Çanakkale ve Manisa'da yer alan 35 adet arsa satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri hangi tarihte? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Ankara, İstanbul, İzmir'de 40-50 bin TL'ye arsa satışı...

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Haziran ve Temmuz 2024 tarihlerinde Konya, Tokat ve Kütahya'da uygun fiyatlarla arsa ve arazi satış ihaleleri düzenleyeceğini duyurdu. Buna göre, satışa sunulacak olan taşınmazların detayları da belirtildi.

Ankara ve Zonguldak'ta satılık 12 arsa! 8 taksitle arsa fırsatı için son tarih 27 Haziran!

Ankara ve Zonguldak'ta yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Haziran ve Temmuz 2024 müjdesi! 5 bin TL, 12 bin TL ve 20 bin TL'ye KDV'den muaf arsa ile arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Tokat ve Kütahya'da 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ile arazi satacak. İşte Milli Emlak'ın Haziran ve Temmuz 2024 ihaleleri...

İki şehirde satılık arsa ve araziler! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Konya'da yer alan 12 arsa ile arazi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Ankara ve bir ilde daha satılık 23 arsa! İki şehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kahramanmaraş'ta yer alan 23 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

İki şehirde 11 konut ve imarlı 21 arsa satılıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Balıkesir ve Kars'ta yer alan 11 adet konut ve 21 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsa ile konutların satış ihaleleri 24 Haziran ve 25 Haziran'da yapılacak.

Elazığ arsa ihaleleri Haberi

Elazığ arsa ihaleleri

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 35 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 48 milyon 314 bin 962 TL olarak belirlendi.

ARSALARIN SATIŞ İHALESİ YAPILACAKTIR
Elazığ Belediye Başkanlığından:
1-Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda mevkii, ada, parsel numarası, m2 si, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi ve saati yazılı arsaların satışı yapılacaktır.
2-Satışı yapılacak arsaların Listenin 34 ve 35. sırasında ki arsalar 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi uyarınca kapalı teklif usulü ile (artırma suretiyle) diğer arsalar ise 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre Açık arttırma suretiyle satışı yapılacaktır.
3-Arsaların İhalesi aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Cumhuriyet Mahallesi Malatya Caddesi No: 30 Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde Encümen huzurunda yapılacaktır.
4-İhale şartnamesi...