30 / 04 / 2024

Elazığ kent projeleri

Elazığ kent projeleri

Elazığ'ın Kovancılar ile Palu ilçelerinin yararlanacağı arıtma tesisi hibe yoluyla Sevdili Köyü yanına yapılacağı belirlendi. Yapılması kararlaştırılan arıtma tesisi hibe yoluyla yapılacak.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Elazığ'da konteyner kentlerin kurulumu kısa zamanda tamamlanacak!

Elazığ'da, 24 Ocak tarihinde yaşanan 6.8'lik depremin ardından 5 farklı noktada başlatılan konteyner kent kurulumu devam ediyor.

Elazığ’da 5 bin aile için konteyner kent kuruluyor!

Elazığ’daki depremin ardından Cumhurbaşkanlığı, ilgili bakanlıklar, Türk Kızılay, AFAD ve UMKE, kamu kurumları ve diğer yardım kuruluşlar tarafından ilk etapta 5 bin ailenin geçici barınması için konteyner kent kuruluyor.

Elazığ’da konteyner kent için yoğun mesai!

Elazığ’daki depremin ardından bölgelerde enkaz kaldırma işlemleri sürerken konteyner kent için konteyner kurulumu devam ediyor.

Elazığ’daki konteyner kentte gençlik merkezi kurulacak!

Elazığ’da meydana gelen depremde evsiz kalan vatandaşlar için konteyner kent kuruluyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada konteyner kentin teslim edilmesinden sonra gençlik merkezi açacaklarını söyledi.

Süleyman Soylu Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından evleri ağır hasar alan vatandaşlar için bölgede konteyner kent çalışmları başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı...

Elazığ kent projeleri Haberi

Elazığ kent projeleri

Elazığ'ın Kovancılar ile Palu ilçelerinin yararlanacağı arıtma tesisi hibe yoluyla Sevdili Köyü yanına yapılacağı belirlendi. 


Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Palu Belediye Başkanı M.  Sait Dağoğlu ve İller Bankası Bölge Müdürü Ali Tekataş, DSİ 9. Bölge Müdürü Okan Bal'ı ziyaret etti. Bir önceki ziyarette görüşülen yeri ve yapım süreci konusunda görüş birliğine varılan arıtma tesisinin bu kez hibe yoluyla yapılması kararlaştırıldığı öğrenildi. Ziyarette ilgili bilgi veren Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, "Murat nehrinin Seydili köyü yarana yapılması kararlaştırılan arıtma tesisi hibe yoluyla yapılacak. Bu tesis Kovancılar ve Palu ilçelerimize büyük ölçüde katkı sağlayacak" dedi. 


Türkiye...