20 / 05 / 2024

Elazığ köy yolları ulaşım

Elazığ köy yolları ulaşım

Elazığ’da kent merkezinde dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinin yolları kar nedeniyle kapandı..

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO KÖY 2. Etap  1789 Ada 3 Parsel, 1790 Ada 3 Parsel Konut İnşaatları ve Ada Dışı İmar Yolları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabul tutanağı 31 Aralık 2021 tarihinde onaylandı.

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Elazığ'ın Uzuntarla Köyü'nde yeni yapılacak okul engelleniyor iddiası!

Elazığ’ın merkeze bağlı Uzuntarla Köyü'ndeki bir köy okulu, 2020'de yatırım programına alındı. Fakat kentte yaşanan depremden sonra okulun ağır hasar gördüğü iddiasıyla yıkılması kararı verildi. Okulunun yeniden inşası için TOKİ tarafından ihalesi yapıldı.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısına çıktı!

24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ depreminde yıkılan ve 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısında çıktı. Sanıklar hakkında 210'ar yıl hapis cezası istendi. 

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Depremde yıkılan Çevrimtaş Köyü'nde yeni konutlar yapılıyor!

Elazığ'da, 24 Ocak'ta, merkez üssü Sivrice olan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı Çevrimtaş köyü aldı. 27 konutun hasar gördüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği köyde yaralar sarılırken, yapılacak 26 konutun ilk örnek dairesi tamamlandı.

Elazığ'da yıkılan binaların yapı denetim süreci meclis gündeminde!

Elazığ depreminde yıkılan binaların yapı üretim ve denetim süreçlerinden sorumlu olan kişiler hakkında yasal işlem başlatılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ Çevrimtaş köyünde yapılan evlerden ilki teslim edildi!

Elazığ'daki depremde çok sayıda ev ve ahırın hasar gördüğü Çevrimtaş köyünde, çelik konstrüksiyonlu, 91 metrekarelik 2+1 şeklindeki evde depremzede Ernek ailesi oturacak...

Elazığ Doğanbağı köyü göz göre göre yıkılmış!

Elazığ'da meydana 6.8 büyüklüğündeki depremde  yerle bir olan Doğanbağı köyündeki evler hakkında geçen yıl meydana gelen 5.2’lik deprem sonrasında rapor hazırlandığı ancak rapordaki uyarıların hiçbir şekilde dikkate alınmadığı ortaya çıktı...

Elazığ Çevrimtaş Köyü baştan inşa edilecek!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen depremin merkez üssü olan Sivrice ilçesinin Çevrimtaş Köyü oldu...

Elazığ depreminde bir köyün tamamı yıkıldı!

Dün akşam meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminde en çok zarar gören Sivrice’ye bağlı Çevrimtaş Köyü oldu...

Elazığ köy yolları ulaşım Haberi

Elazığ köy yolları ulaşım

Elazığ’da kent merkezinde dün gece başlayan kar yağışı nedeniyle merkez ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinin yolları kar nedeniyle kapandı.

Türkiye genelinde bir çok ilde etkisini gösteren kar dün geceden itibaren Elazığ kent merkezi ve ilçelerinde de etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle merkeze ve ilçelere bağlı 562 köyden 362’sinde yollar kapandı. Köy yollarının açılması için İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalara başladı.

Kent merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime il genelinde 1 gün ara verildi. Araçlar karla kaplanırken, yola çıkan bazı araçlarda güçlükle seyredebildi. Elazığ Belediyesi ekipleri kent merkezindeki ana cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarına başladı.

Kent merkezinde karın geç yağdığını belirten vatandaşlar, soğuk havanın kar ile birlikte yumuşadığını...