08 / 05 / 2024

Elazığ OSB satış

Elazığ OSB satış

Elazığ OSB, önemli bir hamle içinde. İlave 230 hektarlık alanın OSB'ye katılması onay aldı. Bu konuda işlemler bitti. OSB Başkanı Suat Öztürk, "Tahsislere başlayacağız" dedi.

Belediye, Elazığ'da 17 adet arsayı satıyor! İhalesi 7 Kasım'da! 

Elazığ Belediyesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Şahinkaya Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi alanında kalan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Elazığ Belediyesi'nden arsa fırsatı! 33 adet arsa satıyor!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ'da yer alan 33 adet arsayı satışa çıkardı. Arasların satış ihalesi 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Elazığ Belediyesi 16 gayrimenkul satıyor!

Elazığ Belediyesi 16 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştirecek.

Elazığ'da 11 arsa satışa çıkarıldı!

Elazığ Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Satışa çıkarılan arsalar arasında iki adet çocuk parkı olması tepkilere neden oldu.

Elazığ Merkez'de 12.1 milyon TL'ye icradan satılık metal dönüşüm tesisi!

T.C. Elazığ 3. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Vertetil Mahallesi, 94 ada 4 parselde yer alan metal dönüşüm tesisini 12 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Elazığ Belediyesi'nden 65.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Sürsürü Mevkii'nde yer alan 11 arsayı toplam 65 milyon 679 bin 921 TL muhammen bedelle satıyor.

Elazığ'da 9.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Elazığ 2. Satış Memurluğu, Elazığ'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 9 milyon 207 bin 290 TL bedelle satışa çıkardı.

Elazığ Belediyesi'nden 212.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan 8 gayrimenkulü 212 milyon 441 bin 781 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Elazığ Kovancılar'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kovancılar İcra Dairesi, Elazığ ili, Kovancılar ilçesi, Pınartepe Mahallesi 129 ada 121 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 945 bin 633 TL'ye satıyor...

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Elazığ'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Elazığ 1. İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan iş yeri ve akaryakıt istasyonu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 817 bin 785 TL olarak belirlendi. 

Elazığ OSB satış Haberi

Elazığ OSB satış


OSB Başkanı Suat Öztürk, "Tahsislere başlayacağız" dedi. Yeni genişlemeden 143 parsel çıkıyor. Bazı yatmmlann iki parsel veya daha büyük alan talep etmesi halinde 100 civannda fabrika yapılabilecek. Peki bu kadar yatırım çekebilecek mi? Bu konuda umut veren gelişmeler olduğunu söyledi. 


Suat Öztürk, "Acil yer isteyenler var. Şu anda projeler yapı denetiminden geçiyor. Baharda inşaata başlayacak çok sayıda proje var" dedi. Talebin bir başka göstergesi; parsel isteyen yatınmcı sayısının 30'u geçtiğini söyledi Öztürk. 

Bu yeni alana gelen taleplerin bir kısmının İstanbul ve Ankara gibi metropol merkezli şirketlerden olduğunu belirten Öztürk, "Plastikçiler, dökümcüler, cam sanayiden firmalar, yapı kimyasalları ve konfeksiyoncular var. Konfeksiyoncular İstanbul'dan. Ciddi bir ilgi görüyoruz. 30 dönüm istediler. Çok katlı bina da yapabilirler. Bunlar 300 - 400 kişilik istihdam yaratabilecek önemli yatırımlar"...