02 / 05 / 2024

Elazığ SGK eski binası

Elazığ SGK eski binası

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

İMO'dan Elazığ uyarısı: Eski binaların yenilenmesi lazım!

Bir yıl önce Elazığ'da gerçekleşen depremde 41 kişi hayatını kaybetti, 1607 kişi yaralandı. Kentte hâlâ oturulmayacak ve depreme dayanıksız binalar bulunuyor.

Uzmanlardan Elazığ depremi açıklaması!

Elazığ'da bu sabah saat 09.37'de 5.3 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrasında SÖZCÜ'ye açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, "Bundan sonra bu bölgede buna bağlı olarak 5’in altında küçük depremler meydana gelebilir” dedi.

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Kırşehir SGK'nın binası yıkılacak!

Kırşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) il binasının yıkılacak. SGK, yeni bina yapılana kadar Kırşehir Müftülüğü'nün eski hizmet binasında hizmet verecek.

Elazığ'daki eski binalar tehlike saçıyor!

Elazığ'da gerek yıkılmayan gerekse sahipleri tarafından yıkılmasına izin verilmeyen eski binalar adeta tehlike saçıyor.

Elazığ'ın eski hizmet binası satılacak!

İl Özel İdaresi eski hizmet binasının içerisinde yer alan taşınmaz ile ilgili olarak il encümeninde açık İhale usulü ile satışa çıkarılması kararı alındı.

Eskişehirspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Eskişehirspor'un teknik heyeti ve futbolcuları, kentte yapımı devam eden 35 bin kişilik yeni stadı gezdi. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "Ligin 4. haftasındaki Elazığspor maçını yeni stadımızda oynamayı planlıyoruz. " dedi.

Elazığ Aksaray, kentsel dönüşüm açısından birinci sırada!

Elazığ’ın en eski mahallesi olan Aksaray Mahallesi Muhtarı Abdullah Bayrak, mahallelerinin en önemli sorunları olarak ifade ettiği Çimento Fabrikası, demir yolu, kentsel dönüşüm ve Suriyeli sığınmacılar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Park Dedeman Elazığ hizmete açıldı!

Dedeman Grubu’nun 2016’daki ilk oteli Park Dedeman Elazığ, konuklarını ağırlamaya başladı. Dedeman Grubu, Ballıca Otelcilik ile Anadolu’nun en eski yerleşim merkezlerinden Elazığ’da, Park Dedeman Elazığ otel ile kapılarını açtı.

Batman eski otogarında yıkım çalışmaları başladı!

Batman SGK ve İş Kur İl Müdürlüklerini bünyesinde barındıracak olan eski otogar alanında yapılacak inşaat öncesi yıkım ekiplerinden önce hurdacılar eski binaları yıkmaya başladı..

Elazığ'daki eski YİMPAŞ binası ne olacak?

Eski YİMPAŞ binasının önce SGK'ya, ardından da Milli Eğitim'e devredildiğini belirten Alpay: "Binanın nasıl değerlendirileceği planlandı" dedi.

Elazığ SGK eski binası Haberi

Elazığ SGK eski binası

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent merkezinde bulunan SGK'nın eski binasının belediyeye tahsis edildiğini söyledi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; binanın belediyeye tahsis edilmesiyle yeraltı otopark yapımı ve kent meydanına dönüştüreceklerini söyleyen Şerifoğulları, "Yapacağımız çalışmalar neticesinde şehir merkezine nefes aldıracağız ve buraları çok güzel bir görünüme kavuşturacağız. İşte bu çalışmalarımızın en önemli ayağı olan SGK binasının belediyemize devri oldu. Yaptığımız görüşmeler neticesinde tamamlandı. Ben buradan binanın devredilmesi konusunda bizlere destek veren ilgili bakanlık yöneticilerimize ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bu meydanda yapacağımızın çalışmaların şimdiden şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde...