28 / 04 / 2024

elazığ Sürsürü Mahallesi 2. etap kura çekilişi

elazığ Sürsürü Mahallesi 2. etap kura çekilişi

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

O ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla 2 bin 600 metrekarelik arsa satılıyor! 

Elazığ Milli Emlak, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Sürsürü Mahallesi'nde yer alan akaryakıt alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Göktürk rezerv yapı alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onama sınırı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, Muhtelif Parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Onama Sınırı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Elazığ Belediyesi'nden 65.7 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Sürsürü Mevkii'nde yer alan 11 arsayı toplam 65 milyon 679 bin 921 TL muhammen bedelle satıyor.

Elazığ Belediyesi'nden 212.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Sürsürü Mahallesi'nde bulunan 8 gayrimenkulü 212 milyon 441 bin 781 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 7 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'daki konutları bir yılda bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da Sürsürü Mahallemizde, Bizmişen'de ve Yazıkonak'taki binalarımızın temellerini attık, hızlı bir şekilde kaba inşaatları devam ediyor" dedi.

Elazığ'da çadır kurulacak yeşil alanlar satıldı mı?

Elazığ Sürsürü Mahallesi Muhtarı Ergun Gül, "Bir Nailbey Mahallesi, bir Kültür Mahallesi bir Akpınar Mahallesi’ne gittiğimizde bir çadır kuracak yerimiz yok, Mustafapaşa Mahallesi’ne gittiğiniz zaman caddeye çadır kurmuşlar" dedi...

Elazığ'daki binalara 3 kat sınırı geliyor!

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından hasar tespit çalışmaları tamamlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni inşa edilecek konutlarda sınırın zemin +3 kat şeklinde olacağını aktardı.

Elazığ'da yıkılan binaların öncesi ve sonrasının uydu görüntüleri! 

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Uygulama Araştırma Merkezi, Elazığ'da yaşanan depremdeki yıkımı, uydudan görüntüledi. Sürsürü ve Muratpaşa mahallelerinin öncesi ve sonrası paylaşıldı...

Elazığ’daki 4 katlı bina depremden sonra çöktü!

Elazığ’daki depremin ardından hasar gören binalar için yıkım kararı alındı. Sürsürü Mahallesi’nde bulunan Petek Sitesi’ndeki bir apartman kontrollü olarak yıkım çalışması başlatıldı. Hava şartları nedeniyle yıkım çalışmalarına ara verilen 4 katlı bina kendiliğinden çöktü.

elazığ Sürsürü Mahallesi 2. etap kura çekilişi Haberi

elazığ Sürsürü Mahallesi 2. etap kura çekilişi

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı.

Anadolu Ajansı'ndan Suat Öztürk'ün haberine göre; Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı.

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan, 41 kişinin hayatını yitirdiği 6,8 şiddetindeki depremde evleri yıkılan veya ağır hasar gören depremzedelerin yaralarının sarılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapımı aşaması biten 493 ev için İl Özel İdaresinde Vali Ömer Toraman'ın katılımı ile noter huzurunda kura çekimi için töreni yapıldı.

Vali Toraman, kura çekimi öncesi, teslim edilecek evlerin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Yapımı tamamlanmış olan deprem konutlarını hemen hak sahiplerine teslim...