01 / 05 / 2024

Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonucu 8 Mayıs 2017

Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonucu 8 Mayıs 2017

Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonucu 8 Mayıs 2017 henüz açıklanmadı. Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonucu 8 Mayıs 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Altın Fiyatlarındaki Belirsizlik Devam Ediyor: Gram Altın Ne Zaman Düşer?

Kuyumcu esnafından altın fiyatları hakkında bazı tahminler geldi. Şu an altın almak isteyen kişiler tarafından en çok merak edilen sorulardan biri de 'Gram altın düşecek mi?' sorusudur. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarıyla ilgili bazı tahminlerde bulundu. 

Seçim sonrası için şoke eden altın tahmini! Seçimden sonra altın bu kadar olacak!

Seçim sonrası altın fiyatları konusunda birçok farklı tahmin ve spekülasyon yapılıyor. Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı da konuyla ilgili açıklamlarda bulundu. İşte Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'nın seçim sonrası için altın fiyatı tahmini...

Belediyeden büyük fırsat! KDV'den muaf 18 arsa satacak!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran ve Mornik'te yer alan 18 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Elazığ Karşıyaka başvuruları 8 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi alt gelir grubunda yer alan 22 adet konutun 8 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor.

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021!

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura sonucu 17.03.2021 ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Elazığ Merkez alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Elazığ Merkez alt gelir başvuruları 4 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Merkez Karşıyaka Mahallesi projesi için başvurular 4 Mart'ta başlıyor.

Elazığ'da depremzedeler için inşa edilen 167 konut için kuralar çekildi!

Elazığ ili Zafran Mahallesi'nde hayata geçirilen 167 konut gerçekleştirilen kura çekimi ile hak sahiplerine teslim edildi.

Uzmanlardan Elazığ depremi açıklaması!

Elazığ'da bu sabah saat 09.37'de 5.3 büyüklüğünde yaşanan deprem sonrasında SÖZCÜ'ye açıklamalarda bulunan Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, "Bundan sonra bu bölgede buna bağlı olarak 5’in altında küçük depremler meydana gelebilir” dedi.

Elazığ depreminin sembol ismi Azize Çelik yeni evine yerleşti!

Elazığ depreminde kurtarma çalışmalarında UMKE personelinin enkaz altında kalan Azize Çelik ile yaptığı telefon konuşması hafızalarımıza kazınmıştı. Enkaz altından yaralı çıkarılan Azize Çelik ve ailesi TOKİ tarafından verilen yeni konutuna yerleşti.

Elazığ'da 4.2'lik depremde hasarlı 6 katlı bina yıkıldı!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar alan ve boşaltılan 6 katlı bina, dün 4.2 şiddetinde meydana gelen depremde yıkıldı...

Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonucu 8 Mayıs 2017 Haberi

Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonucu 8 Mayıs 2017


Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonucu 8 Mayıs 2017 açıklanmadı. Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kura sonucu 8 Mayıs 2017 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.


TOKİ Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu projesi 385 konuttan meydana geliyor. Projede yer alan konutların kurası bugün saat 11:00'de Mutluay Düğün Salonu’nda çekilecek.


TOKİ Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu'nda yer alan 2 oda 1 salon konutların brüt alanı 75,08 metrekare, net alanı ise 58,90 metrekare olarak belirlendi.


Konut fiyatlarının 78 bin 812 TL ile 95 bin 987 TL arasında değiştiği projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Taksit tutarının 385,30 TL ile 469,27 TL arasında değişiği TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi Alt Gelir Grubu'ndan 9 bin 457 TL ve 11...