27 / 04 / 2024

Elazığda imar sorunu çözüldü mü

Elazığda imar sorunu çözüldü mü

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, "Dolayısı ile İnşaat sektörü ilimiz ekonomisinin dinamosudur. Sektör yapmış olduğu istihdam ile de ilimiz ekonomisi için çok büyük bir değer ifade etmektedir." dedi.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

İzmir Harmandalı'da imar sorunu çözüme kavuşuyor!

İzmir Çiğli Belediyesi, Harmandalı'da uzun zamandır çözüme kavuşması beklenen imar sorunlarında mutlu sona ulaşıyor. Belediye yeni imar planları düzenlemesini İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdi. 

Beykoz'un imar sorunu çözülmeli! Deprem kapıda!

Beykoz'un imar sorunu devam ediyor. Peki büyük İstanbul depremi kapıdayken Beykoz'un imar sorunu nasıl çözülecek?

Beykoz’un mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü!

İstanbul'un gözde ilçeleri arasında yer alan Beykoz’da mülkiyet ve imar sorunu yılan hikayesine döndü...

Altındağ ve Çamlıkule’nin imar sorunu meclis gündeminde!

İzmir Bornova Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Başkan Mustafa İduğ’un başkanlığında toplandı. Toplantıda  imar planlarıyla ilgili AK Parti Grubu adına Sait Tatlı ve Selma Kısa’nın verdiği önergeler damga vurdu. 

Batman’da imar çıkmazı!

Batman Belediyesi Eş Başkanları, basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Başkan Demir, Batman’da imar çıkmazının yaşandığına dikkat çekti.

Elazığ'da yıkık evde yaşayan kadın için konut inşa edilecek!

Elazığ'da bir bölümü yıkılan toprak evde yalnız yaşayan Sultan İla için yeni konut inşa edilecek. Elazığ kaymakamı ve hayırseverler konut için destekte bulunacaklar.

Elazığ'da bombalanan emniyet binası millet bahçesi oluyor!

Elazığ'da 3 sene önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu zarar gören emniyet binasının bulunduğu alanın "millet bahçesi"ne dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Elazığ'da imar planı çalışmaları başladı!

Uygulama alanlarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için geniş katılımlı toplantılar düzenlediklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; "Yapacağımız çalışmalarla inşallah İmar Planını daha uygulanabilir hale getireceğiz" dedi.

Beykoz’da imar çözüm yoluna giriliyor!

Beykoz Belediyesi son dönemlerde ‘yıkım’ tartışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Beykoz'da imar çözüm yoluna girildiği ifade edildi.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Antalya’da imar barışına 1 milyar 136 bin lira ödendi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü verilerine göre Antalya'da imar barışı kapsamında 159 bin 731 belge düzenlendi. Uygulama kapsamında devletin kasasına en çok gelir kazandıran il Antalya oldu.

Antalya’da imar barışına başvurular 151 bine ulaştı!

Antalya’da imar barışı uygulamasıyla oluşturulan ‘Yapı Kayıt Belgesi’ sayısı 151 bin 708’e denk geldi. Uygulamada başvurular alınmaya devam ederken son başvuru tarihi ise 15 Haziran olarak açıklandı.

Elazığda imar sorunu çözüldü mü Haberi

Elazığda imar sorunu çözüldü mü

Elazığ TSO'nun 1300 üyesi ile en yoğun olarak yer aldığı müteahhitlik grubuna üye olan firma temsilcileri Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek İmar Revizyon Planı ile ilgili mağduriyetlerini gidermede öncülük ettiği ve sorunu çözüme kavuşturduğu için teşekkür ettiler. 


Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, müteahhitlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bugün Odamızın 1300 üyesi ile en kalabalık grubunu müteahhitler oluşturmaktadır. Dolayısı ile İnşaat sektörü ilimiz ekonomisinin dinamosudur. Sektör yapmış olduğu istihdam ile de ilimiz ekonomisi için çok büyük bir değer ifade etmektedir. İşte böylesine önemli bir sektörün sorunlarının çözümü noktasında seferber olmak bizlerin asli görevidir. Yaklaşık iki hafta önce yine burada yapmış olduğumuz toplantıda sorunları dinlemiş ve çözüm noktasında en büyük güvencemizin iş dünyasının her zaman yanında yer...