04 / 05 / 2024

elazığlı müteahhitler

elazığlı müteahhitler

Elazığ TSO'nun 1300 üyesi ile en yoğun olarak yer aldığı müteahhitlik grubuna üye olan firma temsilcileri Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek İmar Revizyon Planı ile ilgili mağduriyetlerini gidermede öncülük ettiği ve sorunu çözüme kavuşturduğu için teşekkür ettiler.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

Müteahhitler kamu projelerinde fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemesi istiyor! TMB'den Ekim 2023 raporu geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin 'İnşaat Sektörü Analizi Raporu açıklandı. Raporda, “Kamu projeleri üstlenmiş firmaların, yüksek seviyelerdeki maliyet artışı nedeniyle fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemelerine gereksinimi çoğalmıştır" bilgisi verildi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Mayıs demir fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden demire son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakılırken müteahhitler fiyatlar karşısında bayram etti.  Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Mayıs 2023 demir fiyatları.

Türk müteahhitler Balkan ülkelerine odaklandı! Hedef yıl sonunda 20 milyar dolarlık projeye imza atmak!

Türk müteahhitler Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşadıkları kayıpları telafi etmek için Balkan ülkelerine odaklandı. 2023 yılının ilk 4 ayında yurt dışında 4,8 milyar dolarlık projeye imza atan sektörün yıl sonunda 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden çağrı: Kamuya iş yapan küçük ve orta ölçekli müteahhitler af yasası kapsamına alınsın

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum örgütlerinden Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB),çaresizlik içinde teminat mektuplarını yakmak zorunda kalan ve cezalı duruma düşen müteahhitlik firmalarının, af yasası kapsamına alınması çağrısını yaptı.

Müteahhitler dertli: Maliyet artışları yüzde 170’leri aştı, projeler yarım kaldı!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin (TMB) 2022 yılı son çeyrek raporunu yayınladı. Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden inşaat, geçen yılı nasıl geçirdi? Yurt içi ve yurt dışı müteahhitlerin sorunları neler? İşte, TMB’nin son raporu.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Müteahhitler çıldırdı! 24 Eylül 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bu hafta büyük zam geldi. Peş peşe zam gelen demir fiyatları yükseldi. Demir fiyatlarının gören müteahhitler çılgına döndü. Peki demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Eylül 2022 demir fiyatları..

Türk müteahhitler 2022'ye yurt dışında 214,4 milyon dolarlık iş üstlenerek başladı!

Türk müteahhitler 2022 yılının Ocak ayında yurt dışında toplamda 10 proje üstlendi. İşte Türk müteahhitlerin hayata geçirdiği projelerin toplam tutarı...

Müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 24 Eylül tarihinde sona ermesi planlanan grev süresince çimento fiyatlarında değişiklik olmaması halinde boykot süresini uzatabileceklerini açıklamıştı. Peki müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

Kocaeli Müteahhitler Birliği'nden kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile bir araya gelen Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş kent genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Müteahhitler hammadde fiyatlarında düzenleme bekliyor!

İMKON’a bağlı Müteahhitler Federasyonu İsmail Kahraman, kentsel dönüşüme hız kazandırılması için hammadde fiyatlarının düzenlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Türk müteahhitler 128 ülkede 10 bini aşkın proje üstlendi!

TMB Başkan Vekili ve Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, "Türk müteahhitler 128 ülkede üstlendiği 10 binin üzerinde proje ile bugüne kadar yaklaşık 420 milyar dolarlık hacim yarattı" dedi.

elazığlı müteahhitler Haberi

elazığlı müteahhitler

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, müteahhitlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bugün Odamızın 1300 üyesi ile en kalabalık grubunu müteahhitler oluşturmaktadır. Dolayısı ile İnşaat sektörü ilimiz ekonomisinin dinamosudur. Sektör yapmış olduğu istihdam ile de ilimiz ekonomisi için çok büyük bir değer ifade etmektedir. İşte böylesine önemli bir sektörün sorunlarının çözümü noktasında seferber olmak bizlerin asli görevidir. Yaklaşık iki hafta önce yine burada yapmış olduğumuz toplantıda sorunları dinlemiş ve çözüm noktasında en büyük güvencemizin iş dünyasının her zaman yanında yer alan Sayın Belediye Başkanımız olduğunu ifade etmiştim. Sayın Başkanımız her zaman Elazığ'a bir çivi çakacak olanın gece gündüz demeden yanında yer alacağını ifade etmiş ve bunu icraatlarıyla kanıtlamış, bizim için gerçek manada Şehr'ül Emin'dir. 

Elazığ'ı şantiye alanına çevirmiş, iş dünyasının...