08 / 05 / 2024

Elazığlılar istasyon meydanı kentsel dönüşüm

Elazığlılar istasyon meydanı kentsel dönüşüm

İstasyon Meydanı çevresindeki binaları kentsel dönüşüm planına alınmasını ve bu meydanın cazibe merkezi haline getirilmesi isteniyor. Elazığlılar artık modern bir İstasyon meydanına kavuşmayı bekliyor

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

SGK'lılar dikkat! Toplu para ödeyip anında emekli olabilirsiniz? 

Türkiye'de belirli bir dönemde çalışıp işinden ayrılmak zorunda kalan yada hiç iş hayatında yer almamış vatandaşlar, emeklilik hakkını toplu para ödeyerek sonrasından nasıl emekli olabilirim fırsatını araştırıyorlar.

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

Yaşlılar için yeni uygulamalar kapıda! Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacı ile ilgili tespit ve öneriler paylaşıldı.Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayramı’nda da kazanıyor! Yok böyle bir kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart’lı olanlara özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayram’ında da kazanmaya devam edecek. İşte detaylar!

Yaşlılar kaç yaşından sonra mal satamaz?

Tapuda mal alım ve satış işlemleri için belli bir yaş aralığı bulunmaktadır. Bu yüzden vatandaşlar, “Yaşlılar kaç yaşından sonra mal satamaz?” sorusunu sık sık sorarlar.

Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir?

Tapuda alım ve satış işlemleri belli yaş aralıkları ile yapılmaktadır. Bu yüzden Yaşlılar kaç yaşına kadar mal satabilir? sorusu sıklıkla sorulmaktadır.

Elazığ Kovancılar TOKİ'de 240 taksit!

TOKİ'nin merakla beklenen Elazığ projelerinin detayları da belli oluyor. Peki TOKİ Elazığ Kovancılar projesinde kaç adet konut yapılacak? Elazığ Kovancılar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Elazığ Kovancılar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Tapu dolandırıcılıkları arttı! Yaşlılar ve yurt dışında oturanlar radarda!

Özellikle Türkiye dışında oturan ve yaşlı insanlara ilişkin sahte vekalet kullanılarak yapılan taşınmaz satışlarında yükseliş kaydedildi. Hukuk sektöründen temsilciler bu satışlara engel olmak amacıyla web tapuya “ben gelmeden işlem yapılamaz” beyanı yazılması tavsiyesinde bulundu.

Elazığlılar istasyon meydanı kentsel dönüşüm Haberi

Elazığlılar istasyon meydanı kentsel dönüşüm

İstasyon Meydanı çevresindeki binaları kentsel dönüşüm planına alınmasını ve bu meydanın cazibe merkezi haline getirilmesi isteniyor. Elazığlılar artık modern bir İstasyon meydanına kavuşmayı bekliyor 


Bir zamanların en gözde mekânlarından olan İstasyon Meydanı, şimdi bakımsızlıkla karşı karşıya... Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz vatandaşlar, İstasyon Meydanının çehresini mutlaka değiştirilmesini istediler. Elazığ'a trenin gelişi ile 1935 yılında yapılan İstasyon Meydanı birçok siyasi liderin toplantılarına şahit oldu. 


Elazığ'da yaşayan vatandaşlar "Bu meydanda bugün üç çeyrek asırlık eski siyah parke taşları vardır. İstasyon Meydanı'nda yürümek ve araç kullanmak zorlaşmıştır. Bu taşları söküp, yeniden bir dizayn yapılabilir. Gerekirse asfalt çekmeli ve çağdaş bir çevre düzenlemesi gerçekleştirmeliyiz.Yetkililerden bu konuda çalışma bekliyoruz" açıklamasında bulundular. 


Ayışığı...