11 / 05 / 2024

Elbistan çöken ev

Elbistan çöken ev

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde fırtına ve yağmur nedeniyle iki katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıklarında yeni adım! İşte EVSIAD'ın hazırladığı 25 maddelik kira kanun tasarı teklifi!

Geçen sene kiralarda yaşanan fahiş artışlar nedeniyle kira artış oranına sınırlama getirilmişti. Gözler alınacak yeni kararlara çevrilmişken Ev Sahibi İş İnsanları (EVSIAD) Oluşumu'ndan da kira kanun tasarı teklifi geldi. İşte 25 maddede o teklif...

İstanbul’da ev fiyatları tavan yapmışken 149 bin TL’ye 1+1 ev sahibi olun! Prefabrik 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Az bir bütçeyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarına ilgi göstermeye başladı. Betonarme evlere göre daha ekonomik ve az zahmetli olan prefabrik evlerin fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Peki, hazır prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ev yapmak maliyetli geliyorsa kampanyalı 28 Ağustos 2022 prefabrik ev fiyatları!

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Ev yapmak gittikçe daha maliyetli olmaya başlamışken herkesin aklında aynı soru. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Kahramanmaraş Elbistan'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde fırtına ve yağmur nedeniyle iki katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı.

Elbistan'da kiralık ev ve iş yeri fiyatları tavan yaptı!

İnşaat sektörünün durduğu Elbistan'da, ev ve iş yeri kiraları da tavan yaptı. Vatandaşlar istediği bölgede çok az kiralık ev buluyorken, kiraların çok yüksek olmasından da şikayetçi. İşte detaylar..

Rize'de heyelan: 1 ev çöktü!

Rize'nin Hemşin ilçesinde şiddetli sağanak yağışın nedeniyle meydana gelen heyelan sonucunda bir ev çöktü. Çöken evin enkazı altında kalan Mecit Alparslan yaralı olarak kurtarıldı. 

Elbistan'dan Kahramanmaraş'a ev almaya gitti 139 bin lirası çalındı!

Elbistan'dan K.Maraş'a gidenMesut P.'nin ev almak için bankadan çektiği 139 bin lirası aracının canımını kıran hırsızlar tarafından çalındı.

Garanti BBVA Mortgage'den Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage!

Garanti BBVA Mortgage, yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere 'Önce Sabit Sonra Değişken Faizli Mortgage' ürünüyle avantajlı konut kredisi imkânı sağlıyor..

TESK'ten ev desteği çağrısı!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, köye dönüş projelerinde yaş sınırı olmamasını ve ev desteği de verilmesi için çağrıda bulundu.

My World Elbistan, TEB ile proje ortaklığına imza attı!

Yenilikçi bir yaşam konsepti sunan Ceren Yapı My World Elbistan, TEB ile proje ortaklığına imza atarak düşük faiz oranı ile herkese ev sahibi olma imkanı sunuyor.

Kirada oturan esnafa ev müjdesi geldi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Palandöken TOKİ'nin esnafa kira öder gibi uygun taksitlerle ev yapacağını belirterek, 'Evsiz esnaf kalmayacak' dedi.

Elbistan çöken ev Haberi

Elbistan çöken ev

Kahramanmaraş Elbista'da fırtına ve yağmur nedeniyle iki katlı kerpiç ev çöktü. Köprübaşı Mahallesi Müftüler Sokak'ta Yavuz Düdükçü'ye ait kerpiç evin çöktüğü ihbarının ardından bölgeye sağlık, arama kurtarma ve polis ekipleri gönderildi. 


 
Anadolu Ajansı'ndan Ali Öztürkkipler'in haberine göre; gerçekleşen inceleme sonucunda enkazda kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı. Düdükçü ve ailesinin, bir süre önce akraba ziyareti için başka bir şehre gittiği öğrenildi.