28 / 04 / 2024

elektriğe ne zaman zam yapılacak

elektriğe ne zaman zam yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kurdaki artışa paralel olarak elektrik ve doğal gazda fiyat artışı ile ilgili olarak " Ay sonunda değerlendirmeleri yapacağız " dedi.

Eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak?

Devlet ihtiyaç sahibi binlerce kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda eğitim ödeneği kampanyası başlattı. Peki, eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

SON DAKİKA: 1 saatte peş peşe 5 deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu?

Son dakika, son bir saat içinde peş peşe 5 deprem meydana geldi. Peki, Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? İşte ayrıntılar...

KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak?

Milyonlarca adayın ter döktüğü KPSS maratonu başladı. Sınava giren adaylar, KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak? diye sorguluyor. İşte detaylar...

E-devlette EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT ne zaman belli olacak?

EYT başvurusu gerçekleştirenler, başvurularının sonuçlanacağı tarihi büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sürecin ne zaman sona ereceğini öğrenmek, başvuru sahipleri için büyük bir önem taşıyor. Aylık bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek artık e-devlet aracılığıyla mümkün oluyor.

EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet! EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? Başvuran herkes şimdi baksın!

'EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olacak, açıklandı mı?' sorularının yanıtları sık sık internette araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanlar nisan ayında bayram edecek. Dört ayrı kazanca birden kavuşacak emekliler resmen köşe olacak! Peki, ilk maaşta ellerine ne kadar para geçecek? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte detaylar haberimizde…

Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma neden olan depremler, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu ve deprem riskli bölgeleri yeniden gündeme getirdi. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?

EYT’liler için yapılan düzenlemenin meclisten geçti. Sırada başvuru süreci yer alıyor. Peki “EYT’li emeklilik dilekçesi ne zaman verilir? E-devletten EYT başvurusu nasıl yapılır?” İşte detaylar!

Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Memur ve memur emeklisi maaşlarına 6 aylık periyotlar şeklinde zam yapılıyor. Memur Temmuz zammı ne zaman kesinleşecek? Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

THY, depremzedeler için iş fırsatı sunuyor. Peki THY 1000 personel alımı başladı mı? THY depremzede iş başvurusu ne zaman? Peş peşe açıklanan bu şartlara hemen bakın!

TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ İlk Evim projesinin kura çekilişlerine geçen yılın Kasım ayında başlandı. TOKİ 2023 kura takvimi belli oldu mu? İl il yeni kuralar ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlara peş peşe açıklama geldi!

TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekilişlerine geçtiğimiz senenin Kasım ayında start verilmişti. TOKİ Şubat ayı il il kura takvimi açıklandı mı? Peş peşe kuralar ne zaman? Başvuru yapanlar dikkat!

EYT'liler dikkat! Peş peşe açıklandı! EYT başvuruları ne zaman başlayacak? Emekli olacaklara maaş ve promosyon müjdesi!

EYT'liler dikkat! Peş peşe açıklandı! EYT başvuruları ne zaman başlayacak? Emekli olacaklara maaş ve promosyon müjdesi!

elektriğe ne zaman zam yapılacak Haberi

elektriğe ne zaman zam yapılacak


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kurdaki artışa paralel olarak elektrik ve doğal gazda fiyat artışı ile ilgili olarak "Ay sonunda değerlendirmeleri yapacağız" dedi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Kuzey Irak petrolü önce Silopi'ye kadar hem korozyon hem de test çalışmalarını tamamlamıştı. Şimdi de Ceyhan'a kadar geldi. Akış da tabii ki bunların arkasından başlıyor olacaktır" dedi.


Yıldız, basın mensuplarının gündemdeki konulara ilişkin sorularını da yanıtladı.


Kurdaki artışa paralel olarak elektrik ve doğal gazda fiyat artışı olup olmayacağına yönelik soruya karşılık Yıldız, "Onun için biraz daha süremiz var. Ay sonunda bu değerlendirmeleri yapacağız" ifadelerini kullandı.


Döviz fiyatlarının enerji maliyetini de etkilediğine dikkati çeken Yıldız, her döviz hareketlenmesinin, fiyatların yükselmesinin, olumsuz bir haber olduğunu söyledi. Bunları sanayiciye, tüccara, vatandaşa yansıtmamak için çaba...