28 / 04 / 2024

Elektriğe zam gelecek mi

Elektriğe zam gelecek mi

Konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe yüzde 5.75 zam geldi. Yeni tarifeler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektriğe 3 ay zam yapılmayacak!

Elektriğe gelecek 3 ay boyunca zam yapılmayacağı açıklandı. Doğalgazda ise konut hariç yüzde 12.5'e varan indirim yapıldı.

Elektrikte ne açık ne gizli zam söz konusu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik fiyatlarında bir değişiklik yapılmadığını belirterek, "Elektrikte ne açık ne gizli bir zam söz konusu. Türkiye'deki elektrik tarifeleri 2015 yılında da ulusal tarife ile götürülmektedir" dedi.

Elektriğe 3 ay, doğalgaza 1 ay zam yok!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, " Elektrik fiyatları önümüzdeki 3 ay, doğalgaz fiyatları da temmuz ayında aynı fiyatlarla devam edecek " dedi.

Elektriğe zam geliyor mu?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, enerji sektöründe ki zam beklentilerine açıklık getirdi. Taner Yıldız, elektrik fiyatlarında fiyat artışının söz konusu olmadığını ifade etti.

EPDK: Elektriğe 3 ay zam yok!

"Elektriğe seçim sonrası zam gelecek" yaygarası dün resmi olarak yalanlandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 1 Temmuz' a kadar elektrik fiyatlarına zam yapmama kararı aldı...

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu! Bu ay kiralara ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca mülk sahibi ve kiracının merakla beklediği Mart 2024 iş yeri kira artış oranı resmen belli oldu. Peki bu ay kiralara ne kadar zam gelecek? İşte son dakika Mart 2024 kira artış oranı...

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

Benzine bu gece yarısı tam bu kadar zam gelecek! Tabelalar peş peşe değişiyor: Yeni aya zamla girilecek!

Motorinin litre fiyatına önceki gece yapılan 1 lira 38 kuruşluk zammın ardından, bu gece de benzinin litre fiyatı artacak. Peki benzine ne kadar zam gelecek? Son dakika akaryakıt fiyatları ne kadar 31 Ocak 2024?

Ocak ayı elektrik faturası tarifesi belli oldu! Elektriğe zam olacak mı?

Elektrik tarifesi tüm abone gruplarının 1 Ocak 2024'ten itibaren geçerli olmak üzere tarife belli oldu. Peki elektriğe zam olacak mı? Elektriğe zam mı geliyor? İşte 2024 elektrik tarifesi...

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Yeni Peugeot E-208, gelecek sene Türkiye'de...

Türkiye'de gelecek senenin ilk çeyreğinden itibaren satılmaya başlanacak olan yeni Peugeot E-208 güçlü elektrik motoru ile dikkatleri çekmekte. Peugeot, ilk zamandan itibaren tamamen elektrikli olan Peugeot E-208 seçeneğini sunmakta. Yeni Peugeot E-208, gelecek yıl yollarda olacak. İşte ayrıntılar..

Özel sektörün gözü zamlı maaşlarda! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? 

Milyonlarca çalışanın gözü ocak ayında yapılacak olan zamlarda. Asgari ücrete dair tahminler peş peşe gelirken özel sektör çalışanları ne kadar maaş alacağını merak ediyor. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam gelecek? İşte kulislerde konuşulan o rakamlar...

Evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu! 

Pek çok kişiyi yakından ilgilendiren evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu. İşte tek tek hesaplanan evde bakım maaşı Ocak 2024 zammı...

7 bin 500 TL emekli maaşı alanlara ne kadar zam gelecek? Emekli maaş zammında son dakika! İşte o kritik hesap! 

Enflasyonla mücadele kapsamında emekli zammı için yeniden düğmeye basıldı. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte tek tek verilen yeni emekli maaş rakamları...

2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi?  

Pasaport fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği gündemde konuşulmaya devam ediyor. Peki, 2024 Pasaport harcı zammı ne kadar? Pasaport fiyatlarına zam gelecek mi? İşte detaylar...

Kış yaklaşırken gözler doğalgaza çevrildi! Doğalgaza zam gelecek mi? Gaz fiyatları için uyarı geldi

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) dünyadaki gaz talep artışına yönelik raporunu açıkladı. Rapora göre gaz talep artışında düşüş görülüyor. Rapor sonucuna göre uzmanlardan uyarı geldi. Kış yaklaşırken doğalgaza zam mı gelecek? Doğalgaza zam gelecek mi?

Elektriğe yüzde 20 zam geldi! 1 Ekim itibariyle geçerli olacak! İşte yeni zamlı tarife

Döviz kurlarında meydana gelen artış  akaryakıt fiyatlarında da artışa neden olurken, enerjide de elektrik tarafında beklenen zam geldi. Elektriğe yüzde 20 zam geldi. 

Elektriğe zam gelecek mi Haberi

Elektriğe zam gelecek mi

Konut, sanayi ve ticarethanelerde kullanılan elektriğe bugünden geçerli olmak üzere yüzde 5.75 zam geldi.

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu (EPDK) tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan yeni tarifeler 3 ay uygulanacak.

Sputniknews'de yer alan habere göre; EPDK, Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) tarafından uygulanacak aktif elektrik toptan satışında, dağıtım şirketlerine teknik ve teknik olmayan kayıp enerji satışları ile görevli tedarik şirketlerine yapılan satış bedeli ise kilovatsaat başına 15.4894 kuruş olarak belirlendi.

Dağıtım şirketlerine genel aydınlatma kapsamında yapılan satışlarda ise kilovatsaat başına 29 kuruş olarak uygulanacak.

YEKDEM maliyeti revize edildi

Öte yandan, bu yılın ekim dönemi için tedarik edilen birim enerji miktarı başına öngörülen Yenilenebilir Enerji Kaynakları Destekleme Mekanizması (YEKDEM) maliyeti revize edildi.

Kurul kararına göre, bu yıl için öngörülen YEKDEM maliyeti megavatsaat başına ortalama 104 lira 4 kuruş...